X

Γιόκο Όνο, Μπόνο και The Edge «ενώθηκαν» για τον Τζον Λένον

Στέλνοντας μηνύματα ειρήνης αποκάλυψαν το έργο τέχνης προς τιμήν της χαμένης ψυχής των Beatles.

Ant1news

Η Γιόκο Όνο, ο Μπόνο και ο The Edge από τους U2 έκαναν τα αποκαλυπτήρια ενός έργου τέχνης προς τιμήν του Τζον Λένον στο Έλις Άιλαντ, την Τετάρτη.

Ο Μπόνο έκανε αναφορά στην κρίση της Συρίας και ανέφερε ότι από τις ακτές του Έλις έχουν περάσει πάνω από 12 εκατομμύρια άνθρωποι.

«Οι 12 εκατομμύρια άνθρωποι είναι κάποιοι από αυτούς που μετανάστευσαν ή έγιναν πρόσφυγες εξαιτίας του πολέμου που λαμβάνει χώρα στην Συρία. Είναι πολύ κουρασμένοι και φτωχοί και απλώς προσπαθούν να αναπνεύσουν ελεύθερα. Δεν έχουν όμως εισιτήρια ούτε καν για την «τρίτη θέση». Για πουθενά. Θα τους δώσουμε μια ευκαιρία; Ο Τζον Λένον είναι εδώ και ακόμα θέτει την ερώτηση. Έχει δώσει και την απάντηση. Η απάντηση είναι η αγάπη» ανέφερε ο Μπόνο κατά την ομιλία του.

Η χήρα του τραγουδιστή και ψυχής των Beatles, Γιόκο Όνο τόνισε ότι η ειρήνη είναι πιο σημαντική από ποτέ. «Ο Τζον ήξερε πόσο σημαντικό ήταν» είπε και συμπλήρωσε ότι «ήξερε όμως πως ό,τι πιστεύουμε γίνεται πραγματικότητα. Ας σκεφτούμε την ειρήνη, ας φερθούμε ειρηνικά, ας διαδώσουμε την ειρήνη. Φανταστείτε την ειρήνη και ας την κάνουμε πραγματικότητα όλοι μαζί».

Μετά την εκδήλωση που έγινε στο πάρκο έξω από το Μουσείο Μετανάστευσης του Έλις Άιλαντ, η Γιόκο Όνο και τα δύο μέλη των U2, πόζαραν μπροστά στο πανό στο οποίο «ποζάρει» και ο Τζον Λένον κάνοντας όλοι μαζί το σήμα της ειρήνης.

Πάνο στο πανό φαίνεται το Μανχάταν ως υποβρύχιο και ο Τζον Λένον ως πιλότος του που σχηματίζει με τα δάχτυλά του το σήμα της ειρήνης.