X

Η μαύρη χήρα, τα ερωτικά τρίγωνα και η δολοφονία του καπετάνιου

Στη φυλακή οδηγήθηκε η 38χρονη. Στο περιβάλλον και τις επαφές του 42χρονου πρώην ναυτικού και της συζύγου του αναζητούν οι αρχές την πλήρη αλήθεια.

Ant1news

Του Μανώλη Ασαριώτη

Στις φυλακές Κορυδαλλού προφυλακίστηκε η 38χρονη φιλόλογος, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε το σύζυγό της σε χωριό της Αργολίδας τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Ωστόσο, αστυνομικές και δικαστικές αρχές είναι υποχρεωμένες να αναζητήσουν την πλήρη αλήθεια, για όσα συνέβησαν τον περασμένο Δεκέμβριο στην Κοιλάδα Αργολίδας, στο περιβάλλον και τις επαφές τόσο του 42χρονου πρώην ναυτικού όσο και της 38χρονης συζύγου του.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ομαδικά όργια και ανταλλαγές συντρόφων, ενώ και η ίδια η φιλόλογος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η μόνιμη διαμάχη με το θύμα ήταν ότι εκείνος πίστευε πως η 38χρονη διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι την είχε απειλήσει. 

 «Ταυτόχρονα μου ήρθαν στο μυαλό οι κουβέντες που μου είχε πει ότι δηλαδή, εάν με έπιανε με γκόμενο, πρώτα θα σκότωνε εμένα και ύστερα τον άλλον. Όλα ήταν στη φαντασία του Θανάση. Με όποιον μίλαγα, νόμιζε ότι τον είχα γκόμενο», είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς η 38χρονη.

Ακόμα και στην περιγραφή του περιστατικού υποστήριξε ότι και πάλι ο λόγος της διαμάχης ήταν ο ίδιος.

 

 «Παρέμενε σιωπηλός. Έδειχνε σαν ζόμπι και αποφασισμένος να με αποτελειώσει. Φοβήθηκα. Ταράχτηκα τόσο πολύ. Έπεσα στα γόνατα μπροστά στα πόδια του και εκλιπαρώντας τον του έλεγα να σκεφτεί τι πάει να κάνει και ότι δεν έχω γκόμενο. Συνέχισε να με σημαδεύει με παγερό βλέμμα, χωρίς να μιλάει και να κουνιέται», είπε στους αστυνομικούς.

Η 38χρονη φιλόλογος δεν υπέγραψε την ομολογία της και αργότερα στον ανακριτή την αρνήθηκε. Υποστήριξε ότι δεν ήταν καν στο απομακρυσμένο σπίτι της Κοιλάδας, όπου, σύμφωνα με την Espresso, έμπαιναν και έβγαιναν διάφοροι, εκτός από τον ιδιοκτήτη.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας του 42χρονου σε δηλώσεις του απειλεί ότι θα πάρει το νόμο στα χέρια του και επιμένει ότι η νύφη του κορόιδευε τους πάντες όλο αυτό το διάστημα, ακόμα και μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

Στις 14 Ιουνίου έγραφε: "Συγχαρητήρια σε όσους προσπαθούν μέσα από 2 μικρά μελαγχολικά ματάκια να επιβεβαιώσουν κάτι που οι ίδιοι ξέρουν απλά το καλύπτουν!!!!! Μέχρι πότε;;;; απλά ο χρόνος όλο και λιγοστεύει. ..ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ…».

  

Οι δικαστικοί δεν δέχθηκαν τους ισχυρισμούς της 38χρονης φιλολόγου και διέταξαν την προφυλάκισή της.