X

«Αποχαιρετισμός» της ΓΣΕΒΕΕ στον Χρήστο Χαρατσή

Στερνό αντίο σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο κι επαγγελματία, ο οποίος πέθανε ξαφνικά, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Ant1news

Έφυγε ξαφνικά και σε ηλικία μόλις 58 ετών ο Χρήστος Χαρατσής, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Θήβας, Αντιπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Θήβας.

Ο Χρήστος Χαρατσής, ιδιοκτήτης του εξοχικού κέντρου «Μπαρμπαγιάννης» ξεχώριζε για τη συνεπή επαγγελματική του διαδρομή, την καλοσύνη του, το ήθος του και τους πολύχρονους αγώνες του στον κλάδο της εστίασης καθώς και για την προσφορά του, τις ανησυχίες και τις δράσεις του στην τοπική κοινωνία της Θήβας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του Χρήστου Χαρατσή.

Συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του, το βράδυ της Πέμπτης, είναι συγγενείς και φίλοι, συνεργάτες χρονών αλλά και η πολυπληθής πελατεία του, που τον έβρισκε πάντοτε "επαγγελματικά ανήσυχο και δημιουργικό", στον "Μπαρμαγιαννη", που "ανέστησε" και ανέδειξε, στο Μοσχοπόδι της Θήβας.