X

Διαφθορά και φορολογικά ζητήματα επί τάπητος τη Δευτέρα

Τι θα συζητηθεί τη Δευτέρα σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων και ποια θέματα θα τεθούν την Τρίτη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ant1news

Τα θέματα της καταπολέμησης της διαφθοράς και ζητήματα που άπτονται της δικαιοσύνης, θα τεθούν τη Δευτέρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και θεσμών.

Τα θέματα αυτά, όπως και ζητήματα φορολογικής διοίκησης και φορολογικής πολιτικής, θα συζητηθούν σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

Με βάση τον προγραμματισμό, την Τρίτη θα τεθούν επί τάπητος το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και το ΤΑΙΠΕΔ, η συζήτηση του οποίου αναβλήθηκε την Παρασκευή.

Παράλληλα, θα συζητηθούν και τα «κόκκινα δάνεια», η διαχείριση των οποίων συνδέεται άμεσα και με την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, μια «βαλίτσα» γεμάτη σκληρά μέτρα έφερε μαζί της στην Ελλάδα η Ντέλια Βελκουλέσκου, τα οποία τέθηκαν προς συζήτηση στη συνάντηση που είχε το «κουαρτέτο» με τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη την Παρασκευή.