X

Αυτό είναι το ξενοδοχείο «Τιτανικός»

Δείτε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο με το όνομα και τη μορφή του βρετανικού κρουαζιερόπλοιου.

Ant1news

Το ξενοδοχείο Titanic Beach Lara βρίσκεται στα νοτιοδυτικά παράλια της Τουρκίας και υπόσχεται διακοπές με άνεση, πολυτέλεια και χωρίς κίνδυνο βύθισης.

Το όνομα το πήρε από το βρετανικό κρουαζιερόπλοιο που βυθίστηκε το 1912 στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό, μετά από τη σύγκρουση με ένα παγόβουνο κατά το παρθενικό του ταξίδι από το Σαουθάμπτον, στη Νέα Υόρκη.

Το σχήμα του ξενοδοχείου είναι επίσης εμπνευσμένο από το υπερωκεάνιο. Διαθέτει 550 πολυτελή δωμάτια με μπαλκόνια που «βλέπουν» στη θάλασσα και θυμίζουν καμπίνες, τρεις πισίνες, τέσσερα εστιατόρια, αίθουσα για σπα και μασάζ, μπαρ, καθώς επίσης γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου όπως και τέσσερα γήπεδα τένις.

«Έχουμε εμπνευστεί από το θρυλικό κρουαζιερόπλοιο “Τιτανικός”, όπως όλοι γνωρίζουμε ήταν το πιο πολυτελές, κομψό και άνετο κρουαζιερόπλοιο της εποχής του. Όπως το πλοίο, έτσι και εμείς, έχουμε συνδυάσει την πολυτέλεια και την άνεση με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες» δήλωσε στην Daily Mail o Ταρίκ Έγκεμεν, διευθυντής μάρκετινγκ του ξενοδοχείου.