X

Χωρισμός "βόμβα": Τίτλοι τέλους στη σχέση Kermit-Miss Piggy!

Χωριστούς δρόμους έπειτα από 30 χρόνια σχέσης αποφάσισε να τραβήξει το διάσημο ζευγάρι της showbiz.

Ant1news

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σε όλη την υφήλιο ο χωρισμός του Kermit και της Miss Piggy, οι οποίοι έβαλαν τελεία και παύλα στην πολύχρονη σχέση της.

Το πολυαγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε μέσω Facebook τον χωρισμό του, τονίζοντας ωστόσο πως η συνεργασία τους στα “Muppets” θα συνεχιστεί κανονικά.

Σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook η Miss Piggy έγραψε: “Έπειτα από βαθιά σκέψη, ο Kermit κι εγώ πήραμε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσουμε την ρομαντική μας σχέση. Θα συνεχίσουμε, όμως, να εργαζόμαστε κανονικά μαζί στην τηλεόραση. Οι προσωπικές μας ζωές πλέον όμως χωρίζουν και μπορούμε να βλέπουμε άλλους ανθρώπους, γουρούνια, βατράχους κλπ. Αυτό είναι το μοναδικό σχόλιο που θα κάνουμε για αυτό το προσωπικό μας θέμα… εκτός κι αν πάρουμε την κατάλληλη προσφορά! Ευχαριστούμε για την κατανόηση”.

Σε ανάλογο ύφος και η ανάρτηση του Kermit: “Έπειτα από βαθιά σκέψη, η Miss Piggy κι εγώ πήραμε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσουμε την ρομαντική μας σχέση. Θα συνεχίσουμε, όμως, να εργαζόμαστε κανονικά μαζί στην τηλεόραση. Οι προσωπικές μας ζωές πλέον όμως χωρίζουν και μπορούμε να βλέπουμε άλλους ανθρώπους, γουρούνια, βατράχους κλπ. Αυτό είναι το μοναδικό σχόλιο που θα κάνουμε για αυτό το προσωπικό μας θέμα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση”.

 

Από τη στιγμή της ανακοίνωσής του, ο χωρισμός του πολυαγαπημένου ζευγαριού έκανε το γύρο του κόσμου.