X

Πώς θα μείνετε στη Νέα Υόρκη με 22 δολάρια την ημέρα

Δεν έχει ρεύμα, νερό ή μπάνιο, όμως στοιχίζει μόνο 22 δολάρια τη βραδιά, έχει όμως απίστευτη θέα και είναι όλα κοντά.

Ant1news

Πρόκειται για τα νέα ενοικιαζόμενα «σπίτια» στην Νέα Υόρκη. Ουσιαστικά, πρόκειται για ενοικιαζόμενα ταξί, τα οποία προσφέρονται για διαμονή.

Οι επισκέπτες της Νέας Υόρκη θα μπορούν να κλείσουν το βαν και να έχουν ένα πραγματικό κρεβάτι με θέα το Μανχάταν και τους ουρανοξύστες από το Ιστ Ρίβερ μέχρι το Κουίνς.

Δεν πρόκειται για ένα μόνο όχημα, αλλά για μια σειρά οχημάτων που έχει εκθέσει στη λίστα του Airbnb τους τελευταίους έξι μήνες ο Jonathan Powley, ένας 35χρονος ηθοποιός που κάνει standup comedy.

Είναι ο ίδιος που κάθε μέρα καθαρίζει τα «δωμάτια» των κινούμενων ξενοδοχείων, αλλάζει τα σεντόνια και βάζει λουλούδια για τους νέους επισκέπτες τους. Κανονίζει, επίσης, με γειτονικά καφέ ώστε να σερβίρονται δωρεάν γεύματα, καθώς και να επιτρέπεται η χρήση της τουαλέτας τους. Επίσης, τους δίνει οδηγίες για το πώς να κάνουν μπάνιο σε ντουζ κοντινών κολυμβητηρίων.

 

Νωρίτερα, μέσα στον Αύγουστο ένα ζευγάρι από το Μπρούκλιν έκανε το ίδιο «κόλπο» βάζοντας ως αντίτιμο για ενοικίαση του μίνι βαν τα 39 δολάρια την ημέρα.

 

Τα «κινούμενα» δωμάτια γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στη Νέα Υόρκη. Το κόλπο άλλωστε, έχει ήδη δοκιμαστεί στην Πορτογαλία και το Λονδίνο.