X

Έβλεπε το τζιπ με τα δύο παιδιά του να "βουτά" στο λιμάνι της Καλαμάτας

Είχε σταματήσει στο περίπτερο, όταν είδε το ΙΧ να κυλά και να πέφτει στην θάλασσα, με τα παιδιά στο πίσω κάθισμα.

Ant1news

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε τραγωδία στο λιμάνι της Καλαμάτας, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες ενός πατέρα, ο οποίος - με την συνδρομή διερχόμενων - έσωσε τα παιδιά του, την ώρα που το ΙΧ του στο οποίο αυτά επέβαιναν βούλιαζε στην θάλασσα.

Ο ίδιος μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητο για να ψωνίσει στο περίπτερο, από όπου έβλεπε το όχημα να κυλά και να «βουτάει» στο λιμάνι της Καλαμάτας, με τα παιδιά στο πίσω κάθισμα, να μην μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν το κακό. Σε «θαύμα» αποδίδουν αυτόπτες μάρτυρες ότι δεν υπήρξαν θύματα.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στους ιστοτόπους των εφημερίδων «Ελευθερία» και «Θάρρος», λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ο οδηγός του τζιπ είχε σταθμεύσει πρόχειρα για να ψωνίσει από το περίπτερο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αμάξι κύλησε, μπήκε ακυβέρνητο στο χώρο του λιμανιού και έπεσε στη θάλασσα.

Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τα δύο του παιδιά, τα οποία με μεγάλη προσπάθεια  του πατέρα και με τη βοήθεια άλλων δύο ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη την ώρα, απεγκλωβίστηκαν από το όχημα, ενώ αυτό βούλιαζε.

Εξαντλημένος ο πατέρας, σώθηκε χάρη στην συνδρομή των ανθρώπων που βούτηξαν στην θάλασσα για να τον βοηθήσουν να σώσει τα ανήλικα παιδιά του. Τα παιδιά και ο πατέρας ευτυχώς δεν φέρουν χτυπήματα, ωστόσο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για εξετάσεις.

 

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, το τζιπ βρίσκεται σε βάθος 8 μέτρων και τη Δευτέρα θα γίνει επιχείρηση ανέλκυσης.