X

Έκλεψαν 13 αλιγάτορες από φάρμα στις ΗΠΑ

Ανάστατος ο ιδιοκτήτης ζητά μόνο να είναι καλά τα ερπετά του. Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών.

Ant1news

Δύο ύποπτοι αναζητούνται από την αστυνομία επειδή έκλεψαν 13 αλιγάτορες από φάρμα εκτροφής στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, κρύβοντάς τους σε τσάντες!

Ο διευθυντής του εκτροφείου ζητά τώρα να μάθει εάν οι αλιγάτορες είναι ασφαλείς, καθώς εκείνοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα στη φάρμα και είναι δύσκολο να επιβιώσουν εκτός. Ελπίζει μάλιστα οι δράστες να τους επιστρέψουν στη φάρμα, μιας και τα μικρά κροκοδειλάκια, που ακόμα δεν έχουν χρονίσει, μόλις άρχισαν να τρώνε κανονικά.

Προσωρινά δεν έχουν γίνει προσαγωγές από τις αρχές, αλλά θεωρείται ότι οι δράστες πρέπει να ήταν εξοικειωμένοι με τη φάρμα και τους αλιγάτορες, καθώς κανένας δεν είχε το δικαίωμα να είναι κοντά σε αυτά τα ζώα, εκτός από τους εκτροφείς.

Αρκετά μίλια μακριά, στο Τορόντο του Καναδά, ένας μεγάλος αριθμός κροκοδείλων και αλιγατόρων διασώθηκε από ένα σπίτι. Περισσότερα από 100 ερπετά συγκεντρώθηκαν από το οίκημα και μεταφέρθηκαν στον ζωολογικό κήπο Indian River Reptile.

Οι αρχές του πάρκου ήταν σε επαφή με έναν άνδρα, ο οποίος του ενημέρωσε ότι οι κροκόδειλοι είχαν αρχίσει να μεγαλώνουν επικίνδυνα , με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να προσλάβει 20 εθελοντές για να μεταφέρει τα ζώα στον κήπο.