X

Η αδελφή της νύφης λιποθύμησε στο πρώτο φιλί του ζευγαριού

Τι προκάλεσε τη λιποθυμία της αδελφής της νύφης και παράνυφου; Η ζέστη, η ζήλεια ή μήπως ένα κρυφό πάθος; Δείτε τη φωτογραφία και μάθετε την αλήθεια!

Ant1news

Οι νεόνυμφοι Kevin Kennedy Ryan και Jessica Ryan Smith δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ το πρώτο τους φιλί μέσα στην εκκλησία για ένα ακόμα λόγο πέραν αυτού που όλα τα ζευγάρια το θυμούνται!

Όταν ο ιερέας είπε τη χαρακτηριστική φράση «ο γαμπρός μπορεί να φιλήσει τη νύφη», το ζευγάρι ανταλλάσοντας το πρώτο φιλί, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δίπλα, η παράνυφος και μικρή αδελφή της νύφης θα λιποθυμούσε χτυπώντας στο πρόσωπο!

Ο 25χρονος γαμπρός άρχισε να γελάει, πιστεύοντας ότι η νεαρή κοπέλα κάπου σκόνταψε. Όταν όμως είδαν ότι η αδελφή της νύφης δεν σηκώθηκε, επικράτησε αναστάτωση και τελικά η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νυφικό δωμάτιο μέχρι να συνέλθει.

Η άτυχη γυναίκα χτύπησε ελαφρά κάτω από το μάτι και στο πηγούνι, ενώ τελικά το ζευγάρι επέστρεψε στην αίθουσα της τελετής για να επαναλάβει το πρώτο φιλί, που πλέον ήταν δεύτερο!

Όσο για τις φήμες που θέλουν την αδελφή της νύφης να είναι ερωτευμένη με τον γαμπρό και να λιποθύμησε από ζήλια και στενοχώρια, θεωρούνται ανυπόστατες. Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος πραγματοποιήθηκε την πιο ζεστή ημέρα του Ιουλίου και όλοι τους ήταν για αρκετή ώρα κάτω από τον καυτό ήλιο.

Πάντως, και οι τρεις τους φαίνεται ότι πλέον το διασκεδάζουν, καθώς όχι απλά η φωτογραφία με τη λιποθυμία συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ με τις γαμήλιες φωτογραφίες, αλλά αναρτήθηκε και από τον γαμπρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας τη νεαρή 16χρονη «σταρ του ίντερνετ» όπως έγραψε ο ίδιος.