X

Με αυγά, μπουκάλια και ύβρεις επιτέθηκαν στον Καμμένο κάτοικοι της Κω

Πρωτοφανή επίθεση δέχτηκε από κατοίκους της Κω ο Πάνος Καμμένος μόλις έφτασε στο νησί, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ant1news

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, επισκέφθηκε σήμερα την Κω αλλά μερίδα κατοίκων του νησιού τον υποδέχτηκε με πολύ άγριες διαθέσεις.  Τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί για την επίσκεψη του υπουργού δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τα έκτροπα.

Εξαγριωμένοι κάτοικοι του νησιού υποδέχτηκαν τον υπουργό με ύβρεις κατά την άφιξη του και μόλις έγινε γνωστή η άφιξη του ο κόσμος πολλαπλασιάστηκε και άρχισε να κινείται απειλητικά εναντίον του εκτοξεύοντας «γαλλικά» και φωνάζοντας μεταξύ άλλων, «στα τέσσερα, στα τέσσερα» και «φτου σου ρε» που ήταν μερικές από τις ηπιότερες εκφράσεις .

Ο κ. Καμμένος προσπάθησε αρχικά να παραμείνει χαμογελαστός και να διατηρήσει την ψυχραιμία του, αλλά μόλις άρχισαν να πέφτουν αυγά και μπουκάλια εναντίον του επιτάχυνε και σηκώνοντας τα χέρια για να προστατευτεί κατευθύνθηκε στο γραφείο του Δημάρχου της Κω προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Κω, ήταν μια καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία. Σε καμία περίπτωση δεν απηχούσε τις διαθέσεις των κατοίκων του νησιού. Άλλωστε, πρώτος ο κ. Καμμένος από τη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει υπογραμμίσει την ανάγκη εντατικοποίησης των διαδικασιών για την άμεση μετακίνηση των μεταναστών και των προσφύγων από τα νησιά», σχολίασε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί αρχικά ήταν φίλοι και μέλη της Χρυσής Αυγής οι οποίοι φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα, «ξεσήκωσαν» και τους υπόλοιπους κατοίκους του νησιού που είναι εξαγριωμένοι από την πολιτική της κυβέρνησης για τους μετανάστες.