X

Δερμιτζάκης: Δεν θα είμαι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές

Ο βουλευτής Λασιθίου είχε διαφοροποιήσει τη στάση του στις κρίσιμες ψηφοφορίες ψηφίζοντας «Όχι» και «Παρόν».

Ant1news

Δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ o βουλευτής Λασιθίου Κωστής Δερμιτζάκης όπως ανακοίνωσε σήμερα με δήλωση του.

Ο κ. Δερμιτζάκης αφού σημειώνει ότι θα είναι παρόν σε όλους τους αγώνες υπηρετώντας αμετακίνητα τις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς προσθέτει: «για μένα καμιά βουλευτική καρέκλα δεν αξίζει όσο οι αξίες και τα ιδανικά που υπηρετώ».  

Στην δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας και με γεγονός πλέον δυστυχώς τη διάσπαση στο χώρο της Αριστεράς, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές. Είναι αδύνατον για μένα να συμμετέχω στο κοινοβούλιο, να ψηφίζω μνημονιακούς νόμους και να υπηρετώ πολιτικές που οδηγούν την Πατρίδα και το λαό μας στην καταστροφή και σε μεγαλύτερη οικονομική εξαθλίωση...

Επίσης ένα ακόμα πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από το νομό Λασιθίου και συνεπώνυμος του βουλευτή, ο Δημήτρης Δερμιτζάκης με επιστολή του γνωστοποίησε την παραίτηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενους λόγους αρχής.