X

Σε νέους αποκλεισμούς προχωρούν οι μεταλλωρύχοι

Υπογείτες εργαζόμενοι των μεταλλείων Κασσάνδρας εξακολουθούν να παραμένουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, μέσα στις στοές στην Ολυμπιάδα.

Ant1news

Συνεχίζουν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι των μεταλλείων Κασσάνδρας, διαμαρτυρόμενοι για το «μπλόκο» στα έργα που είχαν αναλάβει στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα.

Σήμερα προχωρούν σε αποκλεισμό, συμβολικά, του παλιού δημαρχείου Αρναίας, ενώ την Πέμπτη στις 09.00 το πρωί έχουν αποφασίσει να μεταβούν στις διασταυρώσεις Στρατωνίου - Ιερισσού και Γομάτιου – Πλανών.

Παράλληλα, οι μεταλλωρύχοι την Παρασκευή στις 08.00 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συμβολικό αποκλεισμό του παλιού δημαρχείου της Μεγάλης Παναγίας.

Την ίδια ώρα, υπογείτες εργαζόμενοι των μεταλλείων Κασσάνδρας εξακολουθούν να παραμένουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, μέσα στις στοές στην Ολυμπιάδα. Στις στοές κατέβηκαν και δύο γιατροί και νοσηλευτές, συνάδελφοι τους, του τμήματος υγιεινής και ασφάλειας της εταιρείας, για να δώσουν συμβουλές σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο και να εκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας τους.