X

Απίστευτα άλματα με αλεξίπτωτο στο ναυάγιο της Ζακύνθου (βίντεο)

Δεκάδες BASE jumpers συγκεντρώθηκαν στο ναυάγιο της Ζακύνθου και έκαναν πτώση με αλεξίπτωτο. Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες και την απίστευτη ομορφιά του σημείου.

Ant1news



Ένα συγκλονιστικό βίντεο με εντυπωσιακά άλματα από δεκάδες BASE jumpers, τα οποία πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός τετραήμερου event από τις 20 έως τις 24 Αυγούστου στο πανέμορφο ναυάγιο της Ζακύνθου, δημοσίευσε το Reuters.

Το BASE jumping είναι ένα extreme σπορ στο οποίο οι συμμετέχοντες πηδούν από ένα σταθερό σημείο ή από έναν βράχο και προσγειώνονται με τη χρήση αλεξίπτωτου.

«Κάθε άλτης που βλέπει μια φωτογραφία αυτού του κόλπου (…) θέλει να έρθει εδώ», εξήγησε ο διοργανωτής της εκδήλωσης, ο Jimmy Pouchart.

 
Στην κορυφή των ψηλών λόφων, το άλμα από το σημείο γίνεται σε ύψος 200 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σημειώνει το δημοσίευμα του Reuters.

 
Οι άλτες πραγματοποιήσαν περισσότερα από 300 άλματα σε τέσσερις ημέρες, παρέχοντας στους επισκέπτες ένα θεαματικό, αλλά και υψηλής αδρεναλίνης σόου.

 
«Όταν μπορείς να κάνεις άλμα σε ένα μέρος όπως αυτό, είναι παράδεισος, είσαι στον παράδεισο, δεν υπάρχει τίποτα που να είναι καλύτερο σε αυτόν τον πλανήτη», δήλωσε ο Pouchart.

 
Δείτε το βίντεο: