X

Μάνα-κόρη ξόδεψαν 80.000 ευρώ σε πλαστικές για να μοιάσουν σε μοντέλο

Το αποτέλεσμα των απανωτών πλαστικών επεμβάσεων στις οποίες έχουν υποβληθεί οι δύο γυναίκες είναι αποκρουστικό… Δείτε πως ήταν και πώς κατάντησαν!

Ant1news

Έχουν εμμονή με γνωστό μοντέλο και δεν διστάζουν να ξαπλώσουν στο χειρουργικό τραπέζι προκειμένου να γίνουν κλώνο της…

Ο λόγος για την 38χρονη Τζορτζίνα Κλαρκ και τνη 20χρονη κόρη της Κέιλα από το Ράγκμπι της Βρετανίας, οι οποίες έχουν ξοδέψει 80.000 ευρώ σε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής με την ελπίδα να μοιάσουν στον γνωστό μοντέλο Κέιτι Πράις. Τα τεράστια έξοδα των πλαστικών τους καλύπτονται από τον 50χρονο εραστή της στρίπερ κόρης

Όπως δήλωσαν οι δύο γυναίκες στην εφημερίδα Daily Mail, εκτός από το υπέρογκο ποσό που έχουν ήδη ξοδέψει για τις επεμβάσεις τους, σπαταλούν χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο για σολάριουμ, μόνιμο μακιγιάζ, λεύκανση δοντιών και άλλες θεραπείες  που υπόσχονται να τους δώσουν την εμφάνιση που ονειρεύονται.

Σχεδόν παραμορφωμένες από τις απανωτές πλαστικές και τα botox, οι δύο γυναίκες δεν φαίνονται να συνειδητοποιούν τη ζημιά που έχουν κάνει στο πρόσωπο και το σώμα τους και μάλιστα δηλώνουν πανευτυχείς.

 

 

 

«Όταν η κόρη μου ήρθε και μου είπε ότι θέλει να κάνει πλαστική στο στήθος και το πρόσωπο, χάρηκα πολύ γιατί ακριβώς τέτοια γυναίκα ονειρευόμουν να γίνει», είπε στη βρετανική εφημερίδα η 38χρονη, εξηγώντας ότι τα τεράστια έξοδα των πλαστικών τους καλύπτονται από τον 50χρονο εραστή της στρίπερ κόρης της.

«Είμαι τυχερή που έχω μια κόρη σαν την Κέιλα, η οποία μου πληρώνει όλες τις πλαστικές. Δεν με νοιάζει που έχει ηλικιωμένο εραστή ή εργάζεται ως στρίπερ, επειδή η ζωή μας είναι ονειρεμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την κόρη, τρέφει βαθύ θαυμασμό για τη μητέρα της, την οποία θεωρεί την καλύτερή της φίλη. «Λατρεύω να της κάνω δώρο εγχειρίσεις και να τη βοηθώ να πετύχει το όνειρό της, να μοιάσει περισσότερο με την Κέιτι Πράις. Η εμφάνισή μας είναι υπέροχη», εξηγεί η 20χρονη.

Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές

 

Το μοντέλο που θέλουν να μοιάσουν