X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Οι επικείμενες εκλογές, οι «ψαλιδισμένες» συντάξεις του Σεπτεμβρίου, οι μαζικές εκροές καταθέσεων μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, οι μειωμένες συντάξεις του Σεπτεμβρίου, τα στοιχεία για την εκροή καταθέσεων είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ «Α» ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: Μόνο μπροστά---Εγγύηση ομαλότητας η κυβέρνηση Θάνου – ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ----Ο Μεϊμαράκης θέλει ακόμη τον Τσίπρα πρωθυπουργό – ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ----«Όχι» ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Λαϊκή Ενότητα----«Κούρεμα» χρέους για την Ουκρανία – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ----Ο Ρέγκλινγκ βλέπει συζήτηση για το χρέος τον Οκτώβριο – ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ, ΟΧΙ «ΚΟΥΡΕΜΑ»----ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ – Αυστρία: 50 νεκροί πρόσφυγες μέσα σε φορτηγό.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αποσυσπείρωση στον ΣΥΡΙΖΑ – Την αναγνωρίζει η Κουμουνδούρου για την αποδίδει στον εμφύλιο με την ΛΑΕ----Αδιαφορία Σκουρλέτη για αποφάσεις του ΣτΕ – Για τις Σκουριές----Από σήμερα οι μειωμένες συντάξεις----Παγκόσμιος θαυμασμός για τον Γιουσέιν Μπολτ----Τετραπλασιάστηκαν οι αναλήψεις----Ψάχνουν τον χρυσό των ναζί.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Με δυνατό ΚΚΕ ανοίγουμε το δρόμο της ανατροπής – Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στη χτεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα----ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ – Ζητούμενο η πλήρης στοίχιση πίσω από το μνημόνιο για την ανάκαμψη των κερδών μας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΑ ΠΡΩΤΑ δάκρυα ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 – Από σήμερα οι μειώσεις (2%+6%) σε κύριες και επικουρικές συντάξεις----Βασιλική Θάνου, η πρώτη γυναίκα πωθυπουργός----Η Άλκηστις και οι άλλοι υπηρεσιακοί----ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΒΟΜΒΑ – ΧΑΪΚΑΛΗΣ: «ΝΑΙ, ΕΧΩ OFFSHORE»----Απρεπής επίθεση Λαφαζάνη στον Πρ. Παυλόπουλο----Παραλήρημα ΣΕΒ υπέρ δανειστών----Μικρή η… Ελλάς για Βαρουφάκη----Υγεία: Μισό λίτρο νερό περνά από κάθε γεύμα βοηθάει στο αδυνάτισμα.

ΕΘΝΟΣ: ΝΤΙΜΠΕΪΤ διαρκείας από τους δύο αρχηγούς – ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ ΓΙΑ 24 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ----ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ – Ανέλαβε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός----Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Λαφαζάνη----ΟΜΟΛΟΓΙΑ Π. ΧΑΪΚΑΛΗ – «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ OFFSHORE»----Μπόνους από τη ΔΕΗ σε καλοπληρωτές – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΓΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ----Και νέες μειώσεις στις συντάξεις – ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ----ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ – Μαντείο στον Κεραμεικό, αγιογραφίες στους Αέρηδες----ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 90.000 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ – ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ----ΣΚΟΥΡΙΕΣ – «Πράσινο» από ΣτΕ για τα μεταλλεία.

ΕΛΕΥΕΘΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πρόγραμμα-σωσίβιο μετά το «ναυάγιο» του Τσίπρα – Η Ν.Δ. ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΙ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ----ΙΚΑ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 100 ΔΟΣΕΩΝ – ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΩ CAPITAL CONTROLS 12.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ----ΚΥΜΑ ΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ----ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ - Αποκαλύφθηκε το «υδρομαντείο» του Απόλλωνα στον Κεραμεικό----Πληρώνει πανάκριβα λάθη και διαχείριση – ΣΤΟ… ΚΟΚΚΙΝΟ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΜΠΑΓΕΡΝ, ΑΡΣΕΝΑΛ, ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ.

Η ΕΦΗΕΜΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - Πρώτο κόμμα οι αναποφάσιστοι – ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ, ΕΝΩ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ----ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Η Βασιλική Θάνου πρωθυπουργός----ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – Φρίκη σε στεριά και θάλασσα----ΝΥΧΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΜΠΑΛΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

ΤΑ ΝΕΑ: Προβοκάτσια στο Προεδρικό – Λαφαζάνης κατά Παυλόπουλου που επέμεινε στην τήρηση του Συντάγματος – Οριστικά στις 20/9 οι εκλογές----48 ΔΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ-ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;----Ο Ολυμπιακός μεταξύ Γκουαρντιόλα και Βενγκέρ.

ESPRESSO: ΓΥΝΑΙΚΑ «φάντασμα» ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ – Η συζυγοκτόνος της Καρύστου δεν βγαίνει στο προαύλιο των φυλακών από τον Δεκέμβριο----Η «μελωδία της ευτυχίας» για την Εριέττα----Τσουνάμι απειλεί την Κρήτη.