X

Δημόσιες εξηγήσεις για την offshore απο τον Χαϊκάλη

Τι θα υποστηρίξει ο μέχρι πρότινος Αν. Υπουργός. Έτοιμοι να τον "φάνε" απο τις λίστες οι ΑΝΕΛ. Και τον Νικολούδη "βάζει στο κάδρο" η ΝΔ. Επίθεση και απο το Ποτάμι.

Ant1news

Αναμφίβολα ένα από τα καυτά θέματα στο ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου είναι η εμπλοκή του ονόματος του Παύλου Χαϊκάλη σε υπόθεση με offshore εταιρεία που έχει έδρα στην Κύπρο.

Ο κ. Χαϊκάλης θα επιχειρήσει να δώσει σήμερα πειστικές απαντήσεις για το θέμα αυτό σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στις 18:00.

Χθες ο κ. Χαϊκάλης παραδέχθηκε την ύπαρξη της εταιρείας υποστηρίζοντας ότι την  ίδρυσε προκειμένου να προστατέψει πνευματικά δικαιώματα που είχε ως ηθοποιός, την περίοδο που συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις στη Μεγαλόνησο και ότι παραμένει επί χρόνια ανενεργή.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον βουλευτή του κόμματος και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο του από τους ΑΝΕΛ.

Ο Τέρενς Κουίκ επιβεβαίωσε ότι ο κ. Χαϊκάλης θα κληθεί από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο για να δώσει πειστικές εξηγήσεις για την υπόθεση και να αποδείξει τα όσα ισχυρίζεται.

Διμέτωπη επίθεση τόσο προς τον Π. Χαϊκάλη όσο και στον Παναγιώτη Νικολούδη εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, διά του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος είχε προωτοστατήσει για την αποκάλυψη του θέματος, ενώ δηκτικό είναι και το σχόλιο απο Το Ποτάμι, που τονίζει "αυτό είναι το νέο; Αυτό είναι το ήθος για το οποίο μιλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Η υπόθεση με την off shore του κ. Παύλου Χαϊκάλη, υφυπουργού του κ. Τσίπρα, έρχεται “καρμπόν” από το παρελθόν. Οι εκ των υστέρων κινήσεις δεν πείθουν κανέναν. Όλοι καταλαβαίνουν ότι κάτω από την επιφάνεια αυτού που ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να εμφανίσει ως νέο, κρύβεται κάτι πολύ παλιό".