X

Χαϊκάλης: Δεν μου ανήκει η κυπριακή offshore

Έπεισαν οι ισχυρισμοί Χαϊκάλη; Ποιες οι εξηγήσεις που έδωσε για την offshore στην Κύπρο. Τι προέβλεπε η σύμβαση που είχε υπογράψει.

Ant1news

Αρνήθηκε ότι είναι μέτοχος ή ιδιοκτήτης κυπριακής εταιρείας, ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Παύλος Χαϊκάλης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, για να δώσει εξηγήσεις για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες.

Ο Παύλος Χαϊκάλης εξήγησε ότι με τη συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία, όπως είπε, δεν είναι offshore, αλλά «ευρωπαϊκή εταιρεία», είχε κάνει σύμβαση ως πελάτης και είχε υπογράψει συνεργασία για τη διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων.

Ο κ. Χαϊκάλης τόνισε ότι δεν υπήρχαν κίνητρα φοροαπαλλαγής και φοροδιαφυγής και δεν είχε κανένα λόγο να κρύψει κάτι τέτοιο από το «πόθεν έσχες» του.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε ακόμα ότι είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα στοιχεία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής εφόσον του ζητηθεί και τόνισε ότι ο ίδιος αποτελεί στόχο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. «Μέσω λάσπης στο πρόσωπό μου θέλουν να χτυπήσουν τους ΑΝΕΛ και την απελθούσα κυβέρνηση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, ανάρπαστο έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο ένα «προφητικό» βίντεο με τον Παύλο Χαϊκάλη και τη σχέση του με τις offshore!