X

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας για τα αυγά στον Λαπαβίτσα

Τι λέει το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη για την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο βουλευτής Ημαθίας λίγο πριν από εκδήλωση στο κέντρο της Καβάλας.

Ant1news

Ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση με αυγά που δέχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Καβάλας οι βουλευτές  Κώστας Λαπαβίτσας και Αλεξάνδρα Τσανάκα εξέδωσε η  Λαϊκή Ενότητα.

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από την έναρξη εκδήλωσης της Λαϊκής. Την ώρα που ο κ. Λαπαβίτσας και η τέως βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ και νυν μέλος της ΛΑ.Ε. Αλεξάνδρα Τσανάκα παραχωρούσαν συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ ένας άγνωστος άνδρας -ο οποίος δήλωσε ότι δεν ψήφισε κανένα κόμμα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές- πέταξε αυγά προς το μέρος τους!

Στην συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο του kavala-portal.gr ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του νεαρού και των κ. Τσανάκα και Λαπαβίτσα.

Στην ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας επισημαίνεται ότι «ο  δράστης είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία από ανάλογα περιστατικά και ανήκει στον ακροδεξιό χώρο, ενώ είναι προφανές από όσα εκστόμισε, ότι ήταν σε πλήρη σύγχυση και δεν γνώριζε καν ποιός πολιτικός χώρος διοργάνωνε την εκδήλωση, ούτε πού απηύθυνε τις κατηγορίες αυτές. Το περιστατικό είναι ενδεικτικό της σύγχυσης και του αποπροσανατολισμού που έχει επιφέρει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, η συμπόρευση των αστικών κομμάτων στην κατεύθυνση της εφαρμογής των μνημονίων, γεγονός που πλήττει την Δημοκρατία και ενισχύει την εντύπωση σε ένα μέρος της κοινωνίας ότι “όλοι ίδιοι είναι”».

«Οι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας – όποια πολιτική κριτική και να θέλει να τους ασκήσει κανείς – προφανώς και δεν μπορούν να κατηγορηθούν για «κωλοτούμπες», καθώς, υπερασπίστηκαν μέχρι τέλους τις πολιτικές αξίες και το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχτηκαν και την λαϊκή εντολή που έλαβαν από τον ελληνικό λαό» καταλήγει η ανακοίνωση.