X

Απαντήσεις για την υπόθεσή του δίνει ο Μητρόπουλος

Προανήγγειλε αποκαλύψεις που θα εκπλήξουν και δήλωσε βέβαιος ότι θα ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 11:00 η συνέντευξη Τύπου που θα δώσει.

Ant1news



Απαντήσεις σχετικά με την φορολογική του υπόθεση θα δώσει σήμερα ο Αλέξης Μητρόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 11:00 στη Βουλή, παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Μητρόπουλος κατήγγειλε την Κυριακή ότι υπήρξε παρέμβαση κυβερνητικού στελέχους εναντίον του για την άρση της ασυλίας του, υποδεικνύοντας τον Χρήστο Σπίρτζη, ενώ είπε ότι στις 11 το πρωί της Δευτέρας στη Βουλή, θα μιλήσει και θα αποδείξει ότι δεν υπάρχει καμία σκιά σχετικά με τη φορολογική του υπόθεση, που φέρεται να είναι σε εκκρεμότητα.

Σε σημερινή παρέμβασή του στον ΣΚΑΙ, πάντως, λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Μητρόπουλος σημείωσε πως η υπονόμευσή του έγινε από «υπηρεσιακούς παράγοντες» και όχι από πολιτικά πρόσωπα, ενώ χαρακτήρισε τον κ. Σπίρτζη «αγαπητό φίλο» του και αρνήθηκε πως τον κατονόμασε στην καταγγελία του ενώπιον της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει συμβεί με παρεμβάσεις υπηρεσιακών παραγόντων στην υπόθεσή μου», δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε πως όλοι θα εκπλαγούν από τις αποκαλύψεις που θα κάνει. Εμφανίστηκε, δε, βέβαιος πως θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

«Θα αποδείξω ότι δεν υπάρχει ηθική, κομματική, νομιμοποιητική βάση αποκλεισμού μου», τόνισε ο κ. Μητρόπουλος και σημείωσε πως θεωρεί «αδιανόητο» ο Αλέξης Τσίπρας να τον αποκλείσει με βάση αυτά που σήμερα θα αποδείξει.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σπίρτζης αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ και ο Παναγιώτης Νικολούδης προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση των καταγγελιών Μητρόπουλου.