X

Ο Τύπος της Δευτέρας

H προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, το μεταναστευτικό, το δίμηνο πάγωμα του ΦΠΑ 23%  ιδιωτική εκπαίδευση, μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι στρατηγικές μετά τις δημοσκοπήσεις, το μεταναστευτικό, καθώς και το πάγωμα του αυξημένου ΦΠΑ στην εκπαίδευση είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΑΓΩΝΟΥΝ 62.000 εφάπαξ – Οι εκλογές φρέναραν τις διαδικασίες έκδοσης! Στο ψυγείο οι αιτήσεις από 1 Σεπτεμβρίου 2013---Το ΔΝΤ γνώριζε ότι το πρώτο Μνημόνιο θα ισοπέδωνε την Ελλάδα----Ανεβάζουν στροφές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για να μαζέψουν και την τελευταία ψήφο----ΦΠΑ 23% ακόμα και στις γέννες----Την Τετάρτη ο Ρίχτερ στο σκαμνί----Πεδίο μάχης (!) η Λέσβος από τους λαθραίους----ΝΤΙΛΕΡ ΜΟΝΤΕΛΩΝ Ο «ΧΡΗΣΤΟΣ» ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΣ-----Sport: Δύο στα δύο για τους αιωνίους----Και το ΤΑΙΠΕΔ το βιολί του! Ψάχνει σύμβουλο με 120.000 ευρώ ετησίως.

ΕΘΝΟΣ: ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ επιχειρήσεις μετά τα γκάλοπ – ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ: ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ----Παγώνει σε ιδιωτικά και φροντιστήριο ο ΦΠΑ 23% - ΜΕ «ΣΗΜΑ» ΑΠΟ ΚΟΜΙΣΙΟΝ----ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ----ΜΥΤΙΛΗΝΗ – Εμφύλιος μεταναστών για ένα εισιτήριο----32.000 ‘ΧΟΡΕΨΑΝ’ ΤΑΝΓΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ – ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ----ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ – Η Κένυα & η Τζαμάικα κορυφαίες δυνάμεις----ΠΑΟΚ, έτσι δεν …ΠΑΣ πουθενά – ΗΤΤΑ ΜΕ 3-1----ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Κέρδισε Καλλονή και ηρεμία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στα όρια ηλικίας για ΙΚΑ-ΔΕΚΟ-τράπεζες – ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ 67, ΠΟΙΟΙ «ΔΙΑΣΩΖΟΝΤΑΙ»----«ΒΟΥΤΙΑ» 11,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το Μνημόνιο Τσίπρα – ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ «ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ» ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ----Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ – «Λύση δεν είναι η ψήφος διαμαρτυρίας, η ΝΔ θα είναι πρώτη δύναμη»----ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ… ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ – Σε κλίμα εσωστρέφειας και με γκρίνιες στελεχών η Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ----ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ----ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ----ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΜΗΝΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΟΥ ΦΠΑ 23% ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Επιχείρηση τόνωσης ηθικού – ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ----Μνημόνιο: νέα πραγματικότητα σε φορολογικό, ασφαλιστικό και εργασιακά----ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – Ανοιχτές πληγές, κλειστά χαρτιά----ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ – Ανοίγει τη Βουλή… αλλά των Εφήβων----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – Τι αλλάζει την τρίτη Λυκείου το 2016----ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ 3-1! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΤΑ ΝΕΑ: Εκλογές από το μηδέν – ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ μαζί στην αφετηρία, με τις δημοσκοπήσεις να ψαλιδίζουν τη διαφορά – Ανεβάζουν τους τόνους Τσίπρας-Μεϊμαράκης με κοινό σύνθημα «Μπροστά» αλλά και συμφωνία για ντιμπέιτ----ΣΤΗΝ ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΧΑΪΚΑΛΗ-ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Η ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ----ΙΔΙΩΤΙΚΑ – Προς δίμηνο πάγωμα στον αυξημένο ΦΠΑ 23%----ΤΡΑΓΩΔΙΑ – Οι μετανάστες πεθαίνουν, η Ευρώπη συνεδριάζει----ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – Φινάλε μόνο με 5.000 θεατές και… ζεϊμπέκικο----ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ – Ναυάγιο ΠΑΟΚ, ανάσα για ΠΑΟ και Αναστασίου.

ESPRESSO: ΜΥΚΟΝΟΣ – ΝΤΙΛΕΡ μοντέλων ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ – Ο μορφονιός «Χρήστος» με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις που έσπρωχνε τις αιθέριες υπάρξεις στους VIP πελάτες – Η εμπλοκή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι παραγγελίες  για άσπρη σκόνη από εταιρικά τηλέφωνα ναυτιλιακής αλλά και γνωστών εκδοτικών οίκων----Λεβέντης έτοιμος για το “Voice”----ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Γιατί θέλει να ζει ως κοινός θνητός;----Η Τζούλια ξε(πουλάει)----47χρονος πέθανε από σφήκα.