X

Ο Τύπος της Τρίτης

Οι επικείμενες εκλογές, η επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση και το προσφυγικό μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι πολιτικές εξελίξεις ενόψει των επερχόμενων εκλογών, η διατήρηση του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, καθώς και το κύμα προσφύγων είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Σε απευθείας σύνδεση με τη διαπλοκή Ν.Δ., Ποτάμι – ΡΟΥΣΦΕΤΙ 6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ----Μάχη για να γίνει παρελθόν το κατεστημένο 40 χρόνων – ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΗΡΥΞΕ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ----Συμπόρευση Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου στον δρόμο της δραχμής----Αποχωρούν από τη ΔΗΜΑΡ που πάει ΠΑΣΟΚ και στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ – Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ 39 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Κ.Ε.----ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – Περιθώρια στον χρόνο, αλλά όχι στα επιτόκια βλέπει η Μέρκελ----Τρένα της μεγάλης φυγής – ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ----Πεδίο μάχης έξω από το ουκρανικό Κοινοβούλιο – ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ, 100 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι πρόσφυγες διχάζουν την Ε.Ε. – Προειδοποίηση Μέρκελ για τη Ζώνη Σένγκεν – Ασφυκτική η κατάσταση στα νησιά----Διπλό «αγκάθι» για Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ – Κωνσταντοπούλου και Μητρόπουλος----Με 25.000 κενά ανοίγουν φέτος τα σχολεία –Τα πιο πολλά στα δημοτικά----Μεγάλο κοίτασμα αερίου στην Αίγυπτο---Η ανάπτυξη ευνοεί τον Κοέλιο – Στις εκλογές του Οκτωβρίου----Ανοιχτό θέμα ο ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Με ψήφο στο ΚΚΕ να αχρηστεύσουμε τις παγίδες που στήνουν στο λαό – Αποσπάσματα από το χαιρετισμό του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στις εκδηλώσεις για το Μπλόκο της Κοκκινιάς----ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ – Κύρια δέσμευση η υλοποίηση του 3ου μνημονίου----ΚΟΜΜΟΥΝΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Την Παρασκευή η συγκέντρωση νεολαίας στο Θησείο στις 8 μ.μ.----ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Στο «φουλ» οι μηχανές για το μεγάλο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον σύζυγο της Φώφης – Είναι οδοντίατρος! Πληρωνόταν κανονικά αλλά ήταν εξαφανισμένος επί πέντε χρόνια – Υπηρεσιακό σημείωμα-σοκ του διευθυντή της κλινικής----ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΙΣ… 25 – Βασίλης Λεβέντης όπως ακριβώς και ο Σταύρος Θεοδωράκης----Ισχύει (!) ο ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά σχολεία----Θ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – Κοινωνική ανάφλεξη αν δεν επέλθει κάθαρση----Η Ζωή «έβαζε» υπαλλήλους (στη Βουλή) έως προχθές----«ΒΡΕΧΕΙ» ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ----Αύριο στον εισαγγελέα ο ύποπτος Παπασταύρου----ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΑΠ.

ΕΘΝΟΣ: ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ για μια θέση στις λίστες – ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ----ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ----ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ – Ζωή κατά πάντων και υπέρ Λαφαζάνη----ΜΠΑΡΑΖ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ – «Κούρεμα» στα ενοίκια επαγγελματικής στέγης----ΕΡΓΑΣΙΑ – 19.631 θέσεις σε υπουργεία, περιφέρειες και δήμους----ΙΔΙΩΤΙΚΑ & ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ – Ψυχρολουσία από τη διατήρηση του 23% στο ΦΠΑ----13.000 ΚΕΝΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ – ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ----ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ – Ηφαίστειο και πάλι το Κίεβο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Άγριος εμφύλιος με βαριές καταγγελίες – ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ… ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ----ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ – «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ»----Χάος σε όλη την Ευρώπη από τα κύματα προσφύγων – ΣΚΗΝΕΣ… ΚΩ ΣΕ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΓΓΑΡΙΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Νάιλον ντέφια, ψόφια κέφια! ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ – Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ----Νόρμα Ραντζέρι: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σώσει τους ασθενέστερους»----ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ – Παράσταση για έναν ρόλο----ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ – Συζητά για το χρέος----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Εμφύλιος μέσα στον εμφύλιο----ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

ΤΑ ΝΕΑ: Ψευτοπόλωση αντί προγραμμάτων-----ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΥΡΙΖΑ Η ΜΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΠ 23%.

ESPRESSO: Η ΚΥΡΙΑ δυναμίτης! ΚΑΙ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΚΟΣΜΙΚΩΗΝ – Ζωή και κόκα στη Μύκονο! Ατελείωτες οι πληροφορίες για τη μαφία του… delivery----Βόμβα για τον σύζυγο της Φώφης Γεννηματά – Ο οδοντίατρος πληρωνόταν κανονικά, αλλά δεν πατούσε ποτέ στο νοσοκομείο----Η επιστροφή του Sakis στον τόπου του εγκλήματος----Η συμμορία που διακινεί κλεμμένα κοσμήματα.