X

Δυο debate θα γίνουν πριν τις εκλογές

Το ένα θα γίνει μεταξύ Τσίπρα – Μεϊμαράκη και το άλλο μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών, πλην της Χρυσής Αυγής.

Ant1news

Όλα δείχνουν πως τελικά για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του 2009 οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να εξάγουν συμπεράσματα μέσα από δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις πριν τις εκλογές.

Οι πληροφορίες λένε πως από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, «σηκώνουν το γάντι» που πέταξε η αντιπολίτευση και αποδέχονται την διεξαγωγή δυο debate ένα ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και στον κ. Μεϊμαράκη κι ένα ανάμεσα σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς εξαιρουμένου του κ. Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής.

Οι δύο τηλεμαχίες αναμένεται να διεξαχθούν πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας και αναμένονται με ενδιαφέρον από την στιγμή που οι πρώτες μετρήσεις καταγράφουν τόσο μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεσπάσει κόντρα σε ότι αφορά την κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου, καθώς ο κ. Μανιτάκης φέρεται να έχει προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει το 32% του τηλεοπτικού χρόνου, η ΝΔ 21% και η Λαϊκή Ενότητα 4,5%.

Υπάρχουν ήδη αντιδράσεις από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υπενθυμίζοντας ότι στην προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου η Νέα Δημοκρατία είχε το 24% του χρόνου και ο ΣΥΡΙΖΑ 23,93%.