X

Έμεινε έγκυος μετά από one night stand και ψάχνει τον πατέρα μέσω internet (βίντεο)

Νεαρή κοπέλα από την Γαλλία γέννησε παιδί και ψάχνει τον πατέρα μέσω… YouTube και Facebook!

Ant1news

Μια νύχτα πάθους με έναν άγνωστο πέρασε η Ναταλί Αμιό από την Γαλλία, η οποία κατέληξε να είναι η πιο σημαντική της ζωής της. Ο λόγος; Εκείνο το βράδυ έμεινε έγκυος και στην συνέχεια απέκτησε το πρώτο της παιδί.

Η νεαρή Γαλλίδα τώρα ψάχνει τον πατέρα του παιδιού της με τα λιγοστά στοιχεία που έχει, το ύψος του (1,83μ), το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του (μπλε και ξανθά), ενώ ξόδεψε και τα τελευταία χρήματα που είχε και επέστρεψε στην Αυστραλία προκειμένου να τον εντοπίσει. Η ίδια διηγείται όλη της την ιστορία μέσω ενός βίντεο που γύρισε και το μοιράστηκε στο YouTube και το Facebook  με την ελπίδα να βρει τον άντρα που έμεινε έγκυος μετά από one night stand.

 

Όπως λέει το τελευταίο βράδυ ενός τρίμηνου ταξιδιού της στην Αυστραλία, βρέθηκε να διασκεδάζει σε ένα πάρτι στη Μουλουλάμπα του Κουίνσλαντ. Εκεί συνάντησε τον άντρα με τον οποίο πέρασε το βράδυ της. Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η Ναταλί, ο άντρας ήταν 1,83μ., είχε μπλε μάτια, ξανθά μαλλιά και ήταν έντονα μαυρισμένος.

 

Την επόμενη μέρα, η νεαρή Γαλλίδα επέστρεψε στο Παρίσι, έχασε το κινητό της και λίγες εβδομάδες μετά συνειδητοποίησε ότι είναι έγκυος. Όπως εξηγεί δεν έχει οικογένεια και για αυτό ζητάει την βοήθεια του κόσμου ώστε να εντοπίσει τον πατέρα του παιδιού της.

Αυτό που δεν βοηθάει ιδιαίτερα όμως την Ναταλί είναι το γεγονός ότι περιγραφή που έδωσε για τον άντρα ταιριάζει στους περισσότερους Αυστραλούς, η ίδια όμως όπως εξηγεί έπρεπε να καταβάλει αυτή την προσπάθεια και δεν την πειράζει αν εκείνος δεν θέλει να μάθει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της.