X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Οι καθυστερήσεις λόγω πολιτικών εξελίξεων για δόση και αξιολόγηση, το αλαλούμ με τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση, το όργιο κερδοσκοπίας στα καύσιμα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η καθυστέρηση της αξιολόγησης από τους δανειστές για την εκταμίευση της πρώτης δόσης, το χάος με τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση το «καπέλο» στις τιμές των καυσίμων είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Επιστρέφουμε για να φτιάξουμε την Ελλάδα – ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΝΔ----ΕΣΠΑ-πακέτο Γιούνκερ σε μικρά έργα της Αυτοδιοίκησης----Αναπαλαίωση με Βουλγαράκη, Ψωμιάδη και… Πάγκαλο – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ----ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΟΛΑΝΤ – Το προσφυγικό καίει την Ευρώπη----Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Διαπλοκή και ΝΔ είναι αδέλφια δίδυμα----ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Το πάγωμα του 23% στον ΦΠΑ ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ----ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – 61% λιγότερες πέτυχε η διαπραγμάτευση ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Παγώνουν» οι δόσεις από Ε.Ε. – Λόγω των εκλογών καθυστερούν η αξιολόγηση και η συζήτηση για το χρέος----Διώξεις, προεκλογικά, σε μέσα ενημέρωσης στην Τουρκία----Διγλωσσία ΣΥΡΙΖΑ για τον ΦΠΑ στα ιδιωτικά----Πλοίο με όπλα στη Μεσόγειο – Πήγαινε στη Λιβύη----Προς εκταμίευση 30 εκατ. για μετανάστες----Ο Πάπας δίνει άφεση για τις αμβλώσεις----Υψηλοί τόνοι ενόψει ντιμπέιτ – Από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Παλιοί» και «νέοι» μαζί έφεραν και θα εφαρμόσουν αντιλαϊκά μνημόνια----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Να παρθούν τώρα όλα τα αναγκαία μέτρα για την πλήρη λειτουργία των παιδικών σταθμών----Στους δρόμους ξεκίνησε η σχολική χρονιά για τις καθαρίστριες.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΨΕΜΑ και αλήθεια! Η πρόεδρος του  ΠΑΣΟΚ απειλεί τη δημοκρατία για λογαριασμό του συζύγου της – Ο οδοντίατρος Ανδρέας Τσούνης εμφανιζόταν στο Ερρίκος Ντυνάν; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;----Επιστρέφει η συνυπευθυνότητα για τις αποδείξεις----ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΜΠΕΙΤ----Όλοι πήγαν στη Ρηγίλλης – Καραμανλής, Σαμαράς, Ρουσόπουλος, Ψωμιάδης αλλά και Βουλγαράκης στην ομιλία Μεϊμαράκη----Η Τουρκία αμφισβητεί τα θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα----Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ----ΠΛΙΟ (ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ) ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΕΘΝΟΣ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ αλά καρτ στα « κόκκινα» δάνεια – ΜΑΖΙΚΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ----ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΜΕΝΕΙ-ΦΕΥΓΕΙ Ο ΦΠΑ με το βλέμμα στα γκάλοπ – ΠΑΖΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΦΗΝΑ ΤΗΣ ΚΟΜΣΙΟΝ----ΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ – Το «plan B» των κομμάτων για τις συνεργασίες----ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ – Δεν κατεβαίνει ο Γιώργος στις εκλογές----ΚΩΔΙΚΟΣ: ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ – Η Ρηγίλλης ενώνει τη ΝΔ----ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ – «Σκότωσαν την Παλμύρα»----ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ FRONTEX – Φάμπρικα με πλαστά συριακά διαβατήρια.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΔ----ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ 23% ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ----ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΛΕΖΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ----ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ----ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ – ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ OFFSHORE ΧΑΪΚΑΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Σχέδιο ΣΟΚ για τις συντάξεις – Η «ΝΟΗΤΗ ΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ» ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ----ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ – Συμφωνούν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, διαφωνούν τα υπόλοιπα κόμματα----ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – Στον σταθμό του Μονάχου…----ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Αλαλούμ με τον ΦΠΑ 23%----ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – Στη δίνη της ανεργίας.

ΤΑ ΝΕΑ: Σήκωσε το γάντι ο Τσίπρας – Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει «ναι» σε δύο τηλεμαχίες-που μάλλον θα κρίνουν τις εκλογές – Οξύνεται η αντιπαράθεση με ΝΔ που επέστρεψε σύσσωμη στη Ρηγίλλης----ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 23% ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ----ΚΑΥΣΙΜΑ – Πωλούν με διπλάσιο κέρδος αμόλυβδη και υγραέριο----ΕΠΕΤΕΙΟΣ – Η οικονομία τρεκλίζει, το Πεκίνο παρελαύνει----ΒΙΒΛΙΑ – Στην κινούμενη άμμο εκλογών και capital controls----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Οι εκπλήξεις και το μεγάλο στοίχημα του Σίλβα.

ESPRESSO: ΧΑΘΗΚΕ ο Νικολάι ΠΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ – Απρόσμενη εξέλιξη στην κτηνωδία της Μιχαήλ Βόδα – Νεκρός (;) στη Βουλγαρία ο φίλος του πατέρα Χάνιμπαλ που διανυκτέρευσε στο υπόγειο διαμέρισμα της φρίκης – Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ----ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΚΑ! ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ----Έφυγε 107 ετών η μαμά της Χρονοπούλου----Το κοκτέιλ των 9.000 ευρώ σε μπαρ της Μυκόνου----Σκορπιός-τέρας (1,5 μ.) ο τρομοκράτης των θαλασσών.