X

Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 11χρονου Διονύση

Αγνοείται από την Κυριακή ο ανήλικος που εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Ant1news

Στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στον καταυλισμό Ρομά διενεργούνται οι έρευνες των αστυνομικών κλιμακίων για τον εντοπισμό του 11χρονου Διονύση που εξαφανίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι από το Παίδων Αγία Σοφία.

Λίγο πριν εξαφανιστεί το παιδί, που νοσηλευόταν ασυνόδευτο στο νοσοκομείο, είχε δεχτεί επίσκεψη από ζευγάρι, το οποίο ήταν φανερά οικείο του, δεν δήλωσε ωστόσο τη σχέση που είχε με το παιδί.

Οι έρευνες εστιάζονται πλέον στον καταυλισμό του Ασπροπύργου, όπου φέρεται να βρίσκεται το ζευγάρι που αναζητείται και διερευνάται αν σχετίζεται με την εξαφάνιση του 11χρονου.

Οι έρευνες  γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να αντληθούν χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του Διονύση.

Το παιδί δεν είχε δώσει δείγματα ότι έχει τάσεις φυγής, καθώς ήταν ήσυχο και ήρεμο δεν τύγχανε ιδιαίτερης προσοχής από το ελλιπές προσωπικό του νοσοκομείου και εξαφανίστηκε λέγοντας ότι πάει στην τουαλέτα, λίγο μετά την αποχώρηση του ζευγαριού.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο το ζευγάρι να σχετίζεται με την εξαφάνιση του Διονύση, ενώ παράλληλα διεξάγονται έρευνες και στην Ηλεία, όπου έμενε με τον παππού του και τη γιαγιά του το αγόρι.