X

Εξαρθρώθηκε θρασύτατη συμμορία ανήλικων

Τα μέλη της ηλικίας δεκατριών ως δεκαέξι ετών επιτίθονταν με πέτρες σε οδηγούς και πεζούς και στη συνέχεια τους λήστευαν.

Ant1news

Του Γιάννη Αρβανίτη

Εδώ και καιρό αστυνομικοί της Ασφάλειας Μενιδίου και της Ο.Π.Κ.Ε, προσπαθούσαν να εντοπίσουν τα μέλη μιας συμμορίας, που είχαν γίνει φόβος και τρόμος στη περιοχή της Αγίας Σωτήρας Αχαρνών. Τελικά μετά από επιχείρηση συνέλαβαν τρεις από αυτούς , 13, 16 και 16 ετών – ενώ αναζητούν άλλους τόσους!

Εδώ κι έξη μήνες η συμμορία αυτή διέπραττε ληστείες και κλοπές , σε βάρος διερχόμενων οδηγών και πεζών, πέριξ του καταυλισμού της Αγίας Σωτήρας.

 Εκμεταλλευόμενοι την αραιή κυκλοφορία, τοποθετούσαν εμπόδια στο δρόμο ή πετούσαν πέτρες – αναγκάζοντας τους διερχομένους οδηγούς να σταματούν τα οχήματα τους και στη συνεχεία τους επιτίθονταν και τους λήστευαν. Το ίδιο έκαναν και σε βάρος διερχόμενων πεζών. Αμέσως μετά οι ανήλικοι ΡΟΜΑ τρέπονταν σε φυγή προς τη πλευρά του καταυλισμού.

Οι συλληφθέντες έχουν ομολογήσει 8 ληστείες και 3 κλοπές, αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι αριθμοί αυτοί είναι πολλοί μεγαλύτεροι! Όλοι τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.