X

Με «κουμπί παρέμβασης» το ντιμπέιτ της Δευτέρας

Με τη βοήθεια ενός... «buzzer beeper» θα μπορεί να σχολιάσει τα λεγόμενα του πολιτικού του αντιπάλου καθένας από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς στο ντιμπέιτ που έρχεται.

Ant1news

Με καινοτομίες θα πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία των Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη τη Δευτέρα, καθώς χθες «κλείδωσαν» και οι τελευταίες λεπτομέρειες του ντιμπέιτ.

Τα επιτελεία των δύο πολιτικών αρχηγών και μεγάλων αντιπάλων στις προσεχείς εκλογές συμφώνησαν τους όρους για τον τηλεοπτικό διάλογό τους, που κατά πολλούς μπορεί να κρίνει την τελική έκβαση του αποτελέσματος.

Το ντιμπέιτ θα φιλοξενηθεί σε στούντιο της ΕΡΤ, με συντονιστής δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης. Θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα διαρκέσει 2,5 ώρες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η ανταλλαγή ερωτημάτων ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και στον Ευάγγελο Μεϊμεράκη, ενώ ερωτήματα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς θα μπορεί να υποβάλλει και ο συντονιστής, εκτός από τους δημοσιογράφους-εκπροσώπους των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας.

Η βασικότερη πάντως καινοτομία του πολυαναμενόμενου ντιμπέιτ αφορά σ «buzzer beeper», ένα «κουμπί παρέμβασης» που θα υπάρχει μπροστά από κάθε αρχηγό, ο οποίος θα το πατά για να μπορέσει να σχολιάσει τα λεγόμενα  του πολιτικού του αντιπάλου στην απάντηση που θα δίνει σε κάποιον από τους ερωτώντες δημοσιογράφους.