X

ΝΔ: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έπνιξαν την Αθήνα με παράνομους μετανάστες

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες για το μεταναστευτικό εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΝΔ. Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ant1news

Για τεράστιες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο μεταναστευτικό κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε «οι συνέταιροι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, έστω και τώρα, που παραιτήθηκαν και έφυγαν, οφείλουν να καταλάβουν τις τεράστιες ευθύνες τους για τις σοβαρές πτυχές του μεταναστευτικού προβλήματος».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει: «Αιχμάλωτοι στις ιδεοληψίες τους, ανεπαρκείς και ανεύθυνοι δεν μπόρεσαν ούτε καν να αξιοποιήσουν τους πόρους που διαθέτει στη χώρα μας η Ε.Ε. για την οργάνωση αναγκαίων υποδομών. Έστειλαν προς τα έξω την εικόνα μιας χώρας ξέφραγο αμπέλι, με αφύλακτα σύνορα, που εκμεταλλεύονται αδίστακτοι δουλέμποροι. Και, έπνιξαν ξανά το κέντρο της Αθήνας (πλατεία Βικτωρίας) με παράνομους μετανάστες, που επιβιώνουν σε άθλιες συνθήκες, προκαλώντας σοβαρά ζητήματα δημόσιας υγιεινής και ασφάλειας».

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ΝΔ συνεχίζει στον ίδιο ολισθηρό δρόμο του ανέξοδου λαϊκισμού και της ακροδεξιάς ρητορείας για να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες της στο προσφυγικό ζήτημα. Δεν είναι απλώς ανίκανοι, είναι και επικίνδυνοι», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.