X

Απίστευτο video: Φάλαινα πηδάει πάνω σε καγιάκ

Πάνω από 30 τόνοι έπεσαν πάνω σε ζευγάρι αθλητών! Το περιστατικό κατεγράφη από τη μηχανή του παρατηρητή φαλαινών, Larry Plants, που πραγματοποιούσε γυρίσματα στην περιοχή.

Ant1news

Κόβει την  ανάσα το βίντεο και οι φωτογραφίες που κατέγραψαν το επικίνδυνο παιχνίδι μίας φάλαινας, η οποία πήδηξε πάνω από αθλητές, πέφτοντας επάνω στο καγιάκ τους!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία του Μόντερεϊ στην Καλιφόρνια, εκεί που το πρωί του Σαββάτου ένα ζευγάρι φαλαινών κολυμπούσαν ήρεμα δίπλα στα καγιάκ.

Οι φάλαινες είχαν έρθει στον κόλπο για να βρουν τροφή, προσελκύοντας έτσι το ενδιαφέρον των αθλητών που βρέθηκαν στο σημείο για το αγαπημένο τους θαλάσσιο σπορ.

Στη συνέχεια όμως ένα από τα γιγάντια πλάσματα της θάλασσας, βγήκε από το νερό και κάνοντας μια απροσδόκητη βουτιά, βρέθηκε επάνω στο καγιάκ ενός ζευγαριού. Οι άτυχοι αθλητές βυθίστηκαν στο νερό από τους 30 και πλέον τόνους της φάλαινας, σκορπώντας τον τρόμο σε όσους είδαν το στιγμιότυπο.

Λίγα λεπτά αργότερα η αγωνία έλαβε τέλος, καθώς οι καγιάκερ βγήκαν στην επιφάνεια αλώβητοι και χαμογελαστοί για την εμπειρία που είχαν αποκτήσει.