X

Πιπιλή: Δεν πάει μπροστά ο τόπος με τις κωλοτούμπες του Τσίπρα

«Μόνο η ηρεμία αναβαθμίζει την οικονομία και μόνο η σταθερή οικονομία και πολιτική κατάσταση βοηθούν τον μέσο Έλληνα, είτε έχει δουλειά είτε δεν έχει» είπε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

Ant1news

Για υποσχεσιολογία και κωλοτούμπα του Τσίπρα που δεν πάει μπροστά την Ελλάδα, έκανε λόγο η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

«Αυτή τη φορά, ο ψηφοφόρος δείχνει την τάση επιτέλους να κυβερνηθεί» ανέφερε μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM. «Φάνηκε από την αρχή ότι έχει αρχίσει να ανησυχεί ο Έλληνας ότι με όλα αυτά που έχει βιώσει, ειδικότερα με την υποσχεσιολογία και την τούμπα και την κωλοτούμπα του Τσίπρα, δεν πάει μπροστά η Ελλάδα. Αυτό μπορεί να μετρήσει πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τόνισε ότι «δούλεψε πολύ έξυπνα την ανάγκη του κόσμου για ηρεμία, γιατί μόνο η ηρεμία αναβαθμίζει την οικονομία και μόνο η οικονομία η σταθερή και η σταθερή πολιτική κατάσταση βοηθούν τον μέσο Έλληνα, είτε έχει δουλειά είτε δεν έχει».

Σε ερώτηση για την υπόθεση Φλαμπουράρη η κ. Πιπιλή  κατηγόρησε τον πρώην υπουργό  ότι με τους «ομοϊδεάτες του στήσανε όλο αυτό το ξόανο του κακού εργολάβου της διαπλοκής και τολμούσαν και δημιουργούσαν για όλο αυτό τον κλάδο, που στο φινάλε την Αττική Οδό εργολάβοι την κάνανε και τις γέφυρες εργολάβοι τις κάνανε, κι αν ήταν πολιτικοί που τα πιάνανε από τους εργολάβους, δεν ήταν το πρόβλημα οι εργολάβοι ως επάγγελμα».