X

Βόλτες και ούζα για τους πολιτικούς αρχηγούς πριν τις κάλπες

Παρέα με στελέχη των κομμάτων τους, φίλους και δημοσιογράφους πέρασαν οι πολιτικοί αρχηγοί την ημέρα χαλάρωσης, πριν από το στήσιμο της κάλπης.

Ant1news

Μια ανάσα πριν το στήσιμο της κάλπης και οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν στιγμές χαλάρωσης, πίνοντας τα καθιερωμένα "εκλογικά" ούζα, παρέα με τα στελέχη των κομμάτων τους και δημοσιογράφους.

Χωρίς πολιτικές δηλώσεις θα κυλήσει η ημέρα του Σαββάτου, η «κενή» μεταξύ προεκλογικής περιόδου και εκλογών.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη χθεσινοβραδινή ομιλία του στο Σύνταγμα, κάθισε στα τραπέζια του Six Dogs στο Μοναστηράκι, παρέα με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρουδημοσιογράφους, αλλά και νέες και νέους.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία παρέα με γυναίκες της παράταξης στο ξενοδοχείο Caravel. Στις 11 το πρωί του Σαββάτου επισκεφθηκε το εκλογικό της ΝΔ στην πλατεία Συντάγματος, και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Χαλάνδρι οπου υποδέχθηκε σε ταβέρνα τους στενούς συνεργάτες του, που βρέθηκαν στο πλευρό του κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, καθώς και δημοσιογράφους.

 

Σε ουζερί της Νίκαιας δόθηκε το ραντεβού του προέδρου της Λαϊκής Ενότητας. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κάθισε στο τραπέζι, παρέα με τα στελέχη του κόμματός του.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κέρασε στελέχη του κόμματός του και δημοσιογράφους  φαγητό μαγειρεμένο από τη μητέρα του στο καφέ του Εθνικού Γυμναστηρίου Αθηνών «Ι. Φωκιανός».

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην Καλλιθέα και συνομίλησε με πολίτες, φίλους και μέλη του κόμματος.

Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε στον Πειραιά, όπου τσούγκρισε το ποτήρι του ούζου με στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, βρέθηκε στο Μπουρνάζι, όπου έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από πολλούς φίλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που βρέθηκαν εκεί για να την υποδεχτούν.