X

Η κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση με το κύρος του ΑΝΤ1

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις της εκλογικής μάχης στον τηλεοπτικό μαραθώνιο του ΑΝΤ1. Ακριβώς στις 19.00 το έγκυρο exit poll του ΑΝΤ1!

Ant1news

Το εκλογικό ντέρμπι τις Κυριακής με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του ΑΝΤ1.

Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του ΑΝΤ1 θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί στην καρδιά των πολιτικών εξελίξεων, για να μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό και με αντικειμενικότητα όλες τις εξελίξεις.

Από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη θα μεταφέρει το κλίμα από τα εκλογικά κέντρα.

Με καλεσμένους στο στούντιο, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα όπου θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και οι υποψήφιοι βουλευτές, η εκπομπή θα παρακολουθεί και θα μεταδίδει όλες τις εξελίξεις της εκλογικής διαδικασίας.

Στις 15:00  θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΑΝΤ1 ο μικρός τελικός του Eurobasket μεταξύ Γαλλίας και Σερβίας.

Στις 18:00 το απόγευμα αρχίζει ο εκλογικός μαραθώνιος με το κύρος του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη. Mαζί της η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος.

Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, θα παρουσιάσει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών.

 Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1, θα μεταφέρει ζωντανά τον παλμό των εκλογών από τα στρατηγεία των κομμάτων, τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και όλες τις αντιδράσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

Στο στούντιο πολιτικοί, προσωπικότητας της δημόσιας ζωής και δημοσιογράφοι θα σχολιάζουν τα αποτελέσματα  και μιλούν για την επόμενη μέρα της κάλπης.