X

Κυριακή-"γιορτή" με εκλογές και Ευρωμπάσκετ στον Ant1news.gr

Μείνετε εδώ, από το άνοιγμα της κάλπης ως το Εxit Poll, το θρίλερ των αποτελεσμάτων και τις εξελίξεις. Ενδιάμεσα, δείτε live τον μικρό και τον μεγάλο τελικό του Ευρωμπάσκετ.

Ant1news



Όλες τις εξελίξεις από την σημερινή εκλογική μάχη και τις γιορτές του μικρού και μεγάλου τελικού του Ευρωμπάσκετ θα σας μεταφέρει ο Ant1news.gr.

Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του ΑΝΤ1 από νωρίς το πρωί μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό και με αντικειμενικότητα τον παλμό των εκλογών. Παράλληλα, στις 15:00 το μεσημέρι θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΑΝΤ1 και τον Ant1news.gr ο μικρός τελικός του Eurobasket μεταξύ Γαλλίας και Σερβίας.

Στις 18:00 το απόγευμα θα ακολουθήσει ο εκλογικός μαραθώνιος με το κύρος του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη. Mαζί της θα είναι η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος. Ακολούθως, στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, θα παρουσιάσει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών.

To αποτέλεσμα των exit polls θα αναρτηθεί την ίδια ώρα στον Ant1news.gr, όπου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω διαδικτύου όλες τις εξελίξεις. Θα ακολουθήσουν οι πρώτες αντιδράσεις από τα στρατηγεία των κομμάτων, οι πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και όλες οι αντιδράσεις εντός και εκτός Ελλάδος, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών. 

Ταυτόχρονα, στις 20:00 το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά από τον Ant1news.gr τον μεγάλο τελικό του Ευρωμπάσκετ ανάμεσα στην Ισπανία και τη Λιθουανία, ο οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Μακεδονία TV.

Άμεση ενημέρωση για όλους και για όλα με κύρος, συνέπεια και αξιοπιστία, σε συνδυασμό με πλούσιο αθλητικό υπερθέαμα από την Λιλ, συνθέτουν το μενού της Κυριακής-"γιορτής" με εκλογές και Ευρωμπάσκετ στον Αnt1news.gr, γι' αυτό: μείνετε συντονισμένοι εδώ!