X

Τα ευτράπελα της κάλπης!

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα και τα αστεία στιγμιότυπα ούτε και από αυτές τις εκλογές. Ακόμα και με άλογα έφτασαν κάποιοι στην κάλπη.

Ant1news

 

Χωρίς προβλήματα διεξήχθη η εκλογική διαδικασία, ωστόσο δεν έλειψαν τα απρόοπτα που συνήθως συνοδεύουν κάθε ψηφοφορία…

Στο Ναύπλιο ένας αγρότης επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα που προβλέπει το τρίτο μνημόνιο για τους αγρότες. Ο Αριστείδης Τσιρίκος  έφτασε στο ειδικό Γυμνάσιο Αργολίδος στα Λευκάκια για να ψηφίσει, καβάλα σε ένα γαϊδούρι.

Στο πλευρό του βρίσκονταν φίλοι και συγγενείς του οι οποίοι, θέλοντας να του συμπαρασταθούν στη διαμαρτυρία του, ανέβηκαν σε άλογα και όλοι μαζί πήγαν στο εκλογικό κέντρο.

Σε εκλογικό κέντρο της Καλλιθεάς οι δικαστικοί και εκλογικοί αντιπρόσωποι είδαν ξαφνικά ανάμεσα στους ψηφοφόρους ένα νιόπαντρο ζευγάρι που φορούσε τα ρούχα του γάμου.

Φυσικά το ζευγάρι τράβηξε τα βλέμματα πάνω του και έβγαλε φωτογραφίες μπροστά από το παραβάν.

Στε εκλογικό τμήμα της Νέας Σμύρνης ένας δικαστικός αντιπρόσωπος παρέλαβε την κάλπη με λουκέτο. Ετσι, αναγκάστηκε να καλέσει κλειδαρά για να το βγάλει και να τοποθετήσει δικό του.

Ένα αναπάντεχο και όχι τόσο αστείο περιστατικό σημάδεψε όμως την εκλογική διαδικασία στα Τρίκαλα.

Ψηφοφόρος που προσήλθε σε εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει αντί να προχωρήσει στη διαδικασία έβγαλε έναν μπαλτά κι άρχισε να απειλεί την δικαστική αντιπρόσωπο και την εφορευτική επιτροπή.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και άντρες του Α.Τ Πύλης, συνέλαβαν τον άντρα ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.