X

Πέθανε ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής στη Θεσσαλονίκη

Υπέκυψε στα τραύματα του ο δράστης που είχε πυροβολήσει τον αστυνομικό, ο οποίος έσπευσε να επέμβει σε οικογενειακό καυγά του θύτη με την αδερφή του.

Ant1news

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ο 47χρονος δράστης του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε διαμέρισμα της οδού Στρωμνίτσας, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης μετά από οικογενειακό καυγά είχε πυροβολήσει στο πόδι την αδερφή του και στη συνέχεια τον αστυνομικό που κλήθηκε από τους γείτονες να επέμβει, πριν αυτοπυροβοληθεί.

Η υγεία των τραυματιών

Κι ενώ η αδερφή του δράστη νοσηλεύεται χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα από τον τραυματισμό της στο πόδι, ο αστυνομικός ξεπέρασε μεν τον κίνδυνο αλλά η κατάσταση του είναι σοβαρότερη.

Ο ένστολος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στο 424 Σ.Ν καθώς η σφαίρα που δέχτηκε στην πλάτη χτύπησε τον αριστερό του πνεύμονα και προκάλεσε μείζονα πνευμονική αιμορραγία.

Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο σπίτι της αδερφής του αυτόχειρα, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα όταν ο αδερφός πήγε στο σπίτι της αδερφής του και εκμεταλλευόμενος την απουσία του συζύγου της άρχισε να λογομαχεί μαζί της μπροστά στα παιδιά της.

Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε και ο δράστης πυροβόλησε την αδερφή του στο πόδι. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ειδοποιήθηκε από την μητέρα των 2 αδερφιών που, η οποία παρέμενε κρυμμένη μέσα στο σπίτι.

Όταν έφτασε το περιπολικό ο δράστης ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι και όταν οι αστυνομικοί άκουσαν πυροβολισμούς αποφάσισαν να οπισθοχωρήσουν για να ζητήσουν ενισχύσεις και να κατέβουν από τις σκάλες του σπιτιού στις οποίες είχαν φτάσει.

Ο δράστης όμως αντιλαμβανόμενος την παρουσία τους, άνοιξε την πόρτα και πυροβόλησε τον άτυχο αστυνομικό. Μάλιστα στο σημείο αυτό η αδερφή του βρήκε την ευκαιρία να τρέξει και αιμόφυρτη να φύγει από το σπίτι.

Όταν αργότερα οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο σπίτι ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του κι αυτοπυροβολήθηκε.