X

Άτυπη συνεδρίαση του οικονομικού επιτελείου στην Κουμουνδούρου

Ποια είναι τα πρόσωπα που συσκέπτονται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μία ημέρα πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός.

Ant1news

Σε εξέλιξη βρίσκεται, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη άτυπη συνεδρίαση του νέου οικονομικού επιτελείου, πριν καν ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιώργος Χουλιαράκης, συσκέπτονται, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, μία ημέρα πριν ο πρωθυπουργός αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά την ανασύσταση και την αυτονόμηση Υπουργείων η οποία ήδη δρομολογήθηκε, ο πρωθυπουργός και οι στενοί συνεργάτες του, συμπληρώνουν τα κομμάτια του νέου κυβερνητικού παζλ, ένα κομμάτι εκ των οποίων «κουμπώνει» με την θέση του Προέδρου της Βουλής.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στο υπουργείο Οικονομικών "παραμένουν" τόσο ο Γιώργος Χουλιαράκης και ο Τρύφωνας Αλεξιάδης όσο και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Κατά τα λοιπά μένει να διευκρινιστεί αν θα υπάρχει στη νέα Κυβέρνηση θέση Αντιπροέδρου την οποία θα καταλάβει ο Γιάννης Δραγασάκης ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα αναλάβει την εποπτεία των ελληνικών ενεργειών για την υλοποίηση της συμφωνίας με τους εταίρους.