X

Ξανά χωρίς αεροπορική σύνδεση το Καστελόριζο

Εκ νέου "αποκομμένοι" οι κάτοικοι του ακριτικού Καστελόριζου, που έμειναν για άλλη μια φορά χωρίς δρομολόγια αεροπλάνων.

Ant1news

Την ακύρωση των πτήσεων της απο και προς το Καστελλόριζο ανακοίνωσε η Ολυμπιακή, αναφέροντας ότι δεν σχετίζονται με πρόβλημα της εταρείας, αλλά με τεχνικό πρόβλημα του αεροδρομίου του ακριτικού μας νησιού, οι κάτοικοι του οποίου νιώθουν και είναι για άλλη μια φορά αποκομμένοι, αισθανόμενοι πολίτες ...δεύτερης κατηγορίας.

Όπως ανακοίνωσε η Ολυμπιακή, "λόγω τεχνικού προβλήματος στο Αεροδρόμιο Καστελλόριζου και μετά από σχετική ενημέρωση από τις αρχές αεροδρομίου του Καστελλόριζου, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν πτήσεις από και προς το νησί".

"Για το λόγο αυτό" συμπληρώνει η εταιρεία, "η Olympic Air αναγκάζεται να ματαιώσει τις προγραμματισμένες πτήσεις από και προς το Καστελλόριζο, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στο αεροδρόμιο, οπότε και αναμένεται νέα ενημέρωση".

Μάλιστα, όπως προσθέτει στην ανακοίνωση της η εταιρεία "παρά το γεγονός ότι αυτή η εξέλιξη είναι εκτός ελέγχου μας, η Olympic Air ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες της για την όποια ταλαιπωρία. Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com ή να καλούν στα τηλέφωνα: 801 11 20000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)".