X

Ραχήλ Μακρή: Τέλος η πολιτική για εμένα!

Φιλοδοξεί να επιστρέψει ως διευθύντρια στο ΥΠΕΚΑ και στον ελεύθερο χρόνο της να ασχοληθεί με... τις καταδύσεις.

Ant1news

Το τέλος της πολιτικής της σταδιοδρομίας ανακοίνωσε η Ραχήλ Μακρή, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Freddo».

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού απέτυχε να εκλεγεί στη νέα Βουλή, καθώς η Λαϊκή Ενότητα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την είσοδό της σε αυτήν, δήλωσε κατηγορηματικά «Τελείωσε η πολιτική για εμένα», σχολιάζοντας ότι «η επόμενη μέρα των εκλογών με βρήκε λυτρωμένη».

Όσον αφορά στα μελλοντικά της σχέδια, η κ. Μακρή αποκάλυψε ότι έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να επανακτήσει τη διευθυντική θέση που κατείχε παλιότερα στο ΥΠΕΚΑ.

«Θα μπω ξανά στους πρότερους κανονικούς μου ρυθμούς. Θα ξυπνάω νωρίς, θα πηγαίνω στο γραφείο μου και μετά θα ασχολούμαι με την οικογένειά μου», σημείωσε.

Συμπλήρωσε ότι θέλει να ασχοληθεί με ένα μεταπτυχιακό σχετικό με την ενέργεια, τη στρατηγική και την οικονομία, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της σκοπεύει να κάνει μαθήματα… καταδύσεων. «Έχω φίλους που γνωρίζουν από καταδύσεις, αφού υπηρέτησαν στα ΟΥΚ και έτσι μου δείχνουν. Τώρα σκεφτόμαστε να εξερευνήσουμε ένα ναυάγιο και πρέπει να παρακολουθήσω συγκεκριμένα μαθήματα. Συνήθως κάνουμε μαθήματα στην Αγία Μαρίνα», κατέληξε.