X

Επίθεση… λατρείας στην Κέιτι Πέρι από θαυμάστρια

Μία απρόβλεπτη στιγμή «σημάδεψε» τη συναυλία της Κέιτι Πέρι στο φεστιβάλ μουσικής στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Ant1news

Άκρως φαντασμαγορικό ήταν το σόου που πρόσφερε στους φίλους της η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Κέιτι Πέρι, στο φεστιβάλ “Rock in Rio” στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Εκρήξεις, φωτιές και καπνοί συνέθεταν ένα χολιγουντιανό σκηνικό για τους περίπου 100.000 θεατές, που παραληρούσαν. Ενώ, από την πλευρά της, η Κέιτι Πέρι έδωσε τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνής…

Το highlight της βραδιάς δεν ήταν άλλο, όμως, από την εισβολή στη σκηνή μιας φανατικής θαυμάστριας της Κέιτι Πέρι…

Όταν η Ραγιάνα, μία βραζιλιάνα θαυμάστρια της Κεϊτι Πέρι ανέβηκε στη σκηνή του φεστιβάλ Rock in Rio, η αμερικανίδα τραγουδίστρια ψύχραιμα αποφάσισε να χειριστεί την έφοδο της μεθυσμένης -ως φαίνεται- κοπέλας σαν μέρος της μουσικής της παράστασης.

Αυτή η απρόοπτη εισβολή στο πάλκο δεν αιφνιδιασε την Πέρι, που, χωρίς εκνευρισμό, δεχόταν τις μέχρι παρεξηγήσεως θωπείες της θαυμάστριας, που αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν.

Το κοινό χειροκροτούσε, η Πέρι προσπαθούσε με χαμόγελο να πάρει τα χέρια της Ραγιάνα από πάνω της, αλλά η κοπέλα δεν έλεγε να την αποδεσμεύσει από τα χέρια της. Πήραν πόζες, έκαναν σκέρτσα, τράβηξαν και εναλλακτικές φωτογραφίες, για να έχει η θαυμάστρια επιλογή και για να αποχωρήσει από την σκηνή οικειοθελώς.

Με αυτόν τον τρόπο η Πέρι απέφυγε τα χειρότερα και η συναυλία της συνεχίστηκε χωρίς άλλα απρόοπτα...