X

Νεόνυμφοι έστειλαν το λογαριασμό σε καλεσμένους για φαγητό που δεν έφαγαν!

Τι κι αν εκείνοι δεν μπόρεσαν να πάνε στο γάμο; Τι κι αν ενημέρωσαν ότι δεν θα δώσουν το παρόν; Το ζευγάρι τους χρέωσε 75 δολάρια και ζητά και τα... ρέστα!

Ant1news

Έχασαν το γάμο και τελικά καλούνται να πληρώσουν το λογαριασμό για… το γεύμα που δεν έφαγαν.

Ο λόγος για ένα ζευγάρι στη Μινεσότα των ΗΠΑ, το οποίο δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πώς αντέδρασαν οι νεόνυμφοι λόγω της απουσίας του από το γάμο.

Η Jessica Baker δέχθηκε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από τη νιόπαντρη ξαδέλφη της, με το οποίο την ενημέρωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της θα έπρεπε να πληρώσουν το ποσοστό που τους αναλογεί με βάση τα έξοδα του γαμήλιου δείπνου, ακόμα και αν οι ίδιοι το έχασαν…

"Σοκαρίστηκα όταν διάβασα ότι έχω χρεωθεί με 75,90 δολάρια για το φαγητό, το σέρβις και το φόρο”, τονίζει τώρα η Jessica Baker, η οποία για οικογενειακούς λόγους δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη δεξίωση που δόθηκε στο St. Paul Athletic Club.

Η γυναίκα εξήγησε ότι η πρόσκληση έγραφε ότι απαγορεύονται τα παιδιά στη δεξίωση. Έτσι, σχεδίαζε με τον σύζυγό της να αφήσουν το παιδί τους στη νταντά, η οποία ωστόσο είχε άλλες υποχρεώσεις και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί.

Αυτή η αστεία, όσο και παράξενη ιστορία, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης σχεδόν σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα η Jessica να δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Η ίδια πάντως δεν προτίθεται να στείλει τα χρήματα στο αγενές ζευγάρι και στρέφεται στους φίλους της για να ακούσει τις απόψεις τους. "Μία από τις καλύτερες απαντήσεις που δέχθηκα στο Facebook ήταν από έναν κύριο, ο οποίος πρότεινε το συγκεκριμένο ποσό που ζητούν οι νεόνυμφοι να κοπεί ως τσεκ που θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό και η απόδειξη να σταλεί στη νύφη και τον γαμπρό", τονίζει η Jessica.

Ο γαμπρός πάντως θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας ότι προχώρησαν σε αυτήν τους την κίνηση όχι για τα χρήματα, αλλά για κάποιου είδους εκδίκηση επειδή η νύφη, την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, βρέθηκε στενοχωρημένη λόγω της απουσίας των συγγενών της. Έκανε μάλιστα γνωστό ότι άλλα δύο ζευγάρια δέχθηκαν ενημέρωση για το ποσό που οφείλουν για το φαγητό που δεν έφαγαν, ενώ παραδέχθηκε ότι η απόφασή τους αυτή ελήφθη εν βρασμώ και ότι έχουν μετανιώσει γι αυτό.