X

«Ας με συγχωρέσει η Περιστέρα, ήθελα να κάνω προξενιό στην κόρη μου με τον Τσίπρα»

Αποκάλυψη ότι ονειρευόταν να παντρέψει την κόρη της με τον Πρωθυπουργό, έκανε γνωστή βουλευτής.

Ant1news

΄

Αποκάλυψη ότι ήθελε να προξενέψει τον Αλέξη Τσίπρα στην κόρη της, από την πρώτη κιόλας στιγμή που τον γνώρισε, έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Άννα Βαγενά.

Η εκ βαθέων εξομολόγηση συνοδεύτηκε μια την απολογία της προς την Περιστέρα Μπαζιάνα, αφού όπως είπε, δεν γνώριζε ότι «το παιδί ήταν δεσμευμένο».

Η κ.Βαγενά περιέγραψε πώς γνώρισε τον Πρωθυπουργό όταν τέθηκε επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων.

 «Από τότε είπα ''αυτό το παιδί είναι αστέρι, είναι έξυπνος, είναι λαμπερός και ικανός''. Και όπως όλες οι γυναίκες, οι μεγάλες που έχουν παιδιά είπα: "Αχ, τι ωραία. Θα τον γνωρίσω στη Μαρία, την κόρη μου"», είπε η βουλευτής μιλώντας στα Παραπολιτικά.

Έσπευσε, ωστόσο, να διευκρινίσει ότι αγνοούσε τη σχέση του με την Περιστέρα Μπαζιάνα, εξηγώντας το «πώς προέκυψε η ιδέα του προξενιού».

«Δεν ήξερα ότι το παιδί ήταν δεσμευμένο. Ήθελα να του κάνω προξενιό την κόρη μου. Όλες οι γυναίκες θα ήθελαν τον Αλέξη για γιο ή για γαμπρό. Ας με συγχωρέσει η Περιστέρα, δεν ήξερα ότι είχαν σχέση».

Να σημειωθεί ότι η Άννα Βαγενά εξελέγη βουλευτής Λαρίσης στο ψηφοδέλτιο στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος όμως επέλεξε να κρατήσει την έδρα του Ηρακλείου, όπου επίσης ήταν υποψήφιος.