X

Κλέων Γρηγοριάδης: Οι 1101 έρχονται να τα αλλάξουν όλα

Τι λέει ο γνωστός ηθοποιός στο Καλημέρα Ελλάδα για την κίνηση στην οποία συμμετέχει ο ίδιος και ο Γιάνης Βαρουφάκης. Τι περιμένουμε για τις επόμενες μέρες.

Ant1news

«Θα ακολουθήσουν 3-4 τρέιλερς τις επόμενες μέρες» δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα ο Κλέων Γρηγοριάδης, ένα από τα δύο αναγνωρίσιμα πρόσωπα, εκτός του Γιάνη Βαρουφάκη, στο τρέιλερ των «1101» που κυκλοφόρησε χθες «σπάζοντας» το διαδίκτυο.

Δεν αποκαλύπτει, ωστόσο, περί τίνος πρόκειται «μην περιμένετε απάντηση από ‘μενα» είπε ο ηθοποιός, τονίζοντας ότι έχει δεσμευτεί να κρατήσει μυστική την κίνηση.

Ξεκαθάρισε όμως ότι «είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε όλα».

Σχετικά με το τι μπορεί να είναι η κίνηση και ερωτηθείς αν πρόκειται για νέο κόμμα, δεν απάντησε, άφησε ωστόσο ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, «μπορεί να είναι και καλλιτεχνική κίνηση».

Κι αν κάποιος απορεί τι σχέση έχει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών με την Τέχνη, ο Κλέων Γρηγοριάδης, υπενθύμισε ότι «ο Γιάνης ήταν ο πρώτος που μόλις ανέλαβε υπουργός πήγε στο θέατρο».

«Δεν παίζω γριφώδη παιχνίδια, είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό και ερχόμαστε να αλλάξουμε τη χώρα» είπε καλούμενος να αποκαλύψει περί τίνος πρόκειται και καθησύχασε λέγοντας ότι «σε μια εβδομάδα, το πολύ δέκα μέρες θα έχετε την ευχέρεια να αποφασίσετε αν θα μας κάνετε παρέα».