X

Ηττήθηκε και πάλι η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου

Το ρόλο του «κομπάρσου» έπαιξε και πάλι η Εθνική μας, στο πάρτι που έστησαν οι Βορειοιρλανδοί, για να γιορτάσουν την πρόκριση τους στο Euro 2016.

Ant1news

Ούτε σήμερα τα κατάφερε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία γνώρισε μια ακόμη ήττα στα πλαίσια των προκριματικών για το Euro 2016. Η Εθνική μας δεν είχε καλή παρουσία στην αναμέτρηση στο Μπέλφαστ κι έχασε δίκαια από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βορείου Ιρλανδίας με 3-1.

Οι Βορειοιρλανδοί που και πριν την αναμέτρηση βρισκόντουσαν στην πρώτη θέση του ομίλου εξασφάλισαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί του χρόνου, εν αντιθέσει με την ομάδα μας που παραμένει τελευταία στον όμιλο της, έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και 12 αγώνες και γενικά έχει μια απογοητευτική παρουσία που δεν θυμίζει σε τίποτα τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Η Βόρειος Ιρλανδία πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 35’ λεπτό με τον Ντέιβις, αλλά η Εθνική μας ατύχησε καθώς θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Μήτρογλου ο οποίος όμως είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων που πέτυχε ο Μαγκένις. Η νίκη της Β. Ιρλανδίας πήρε διαστάσεις θριάμβου στο 58’ με το δεύτερο γκολ του Ντέιβις. Το μόνο που κατάφεραν οι διεθνείς μας ήταν να μειώσουν με τον Αραβίδη τέσσερα λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90 της αναμέτρησης.

 

Οι συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν οι δυο ομάδες:

Βόρεια Ιρλανδία: Μακγκόβερν, Μακόλεϊ, Μάκνερ, Κάθκαρτ, Ντέιβις, Μπραντ, Έβανς, Ντάλας, Νόργουντ, Γουάρντ, Μαγκένις.

Ελλάδα: Καρνέζης, Μόρας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Κονέ, Αραβίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου, Καρέλης.