X

Κατέβασαν 10χρονο μαθητή από τα ΚΤΕΛ για 1 ευρώ (Βίντεο)

Απίστευτη καταγγελία απο τον πατέρα του παιδιού στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα". Δείτε με ποιά αιτιολογία το ανάγκασαν να αποβιβαστεί!

Ant1news

Ανεκδιήγητο περιστατικό εκτυλίχθηκε  χθες στο ΚΤΕΛ Κορινθίας με πρωταγωνιστές έναν 10χρονο μαθητή και τον οδηγό του λεωφορείου.

Η μεταφορά των μαθητών στην περιοχή γίνεται από τα ΚΤΕΛ, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια. Για τη δωρεάν μετακίνησή τους οι μαθητές εκδίδουν μαθητικές ταυτότητες.

Ένας 10χρονος μαθητής πήρε μετά το σχόλασμά του το λεωφορείο των ΚΤΕΛ για να πάει στο σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του παιδιού, ο οδηγός ζήτησε στο παιδί να εκδώσει εισιτήριο 1 ευρώ και το παιδί με τη σειρά του εξήγησε ότι δεν έχει τη μαθητική κάρτα μαζί του.

«Κατέβα κάτω ρε, δεν είμαστε εδώ φιλανθρωπικό ίδρυμα» είπε ο οδηγός στο παιδί και κάνοντας πραγματικότητα την απειλή του, κατέβασε το παιδί στη μέση του δρόμου κι έφυγε.

Όπως δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα ο πατέρας του 10χρονου, εκείνη τη στιγμή το παιδί μιλούσε με τον παππού του στο κινητό, με αποτέλεσμα ο παππούς να ακούσει όλη τη στιχομυθία.

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Κορινθίας Παναγιώτης Μάρκελος, μέσω του Καλημέρα Ελλάδα, επιβεβαίωσε την καταγγελία του πατέρα, επικαλούμενος συνομιλία του με τον συγκεκριμένο οδηγό.

Ο κ.Μάρκελος απολογήθηκε στον πατέρα, ζητώντας του συγγνώμη και εκ μέρους του οδηγού.




Δείτε επίσης τι δήλωσε ο πατέρας του μικρού μαθητή στο Korinthostv.gr