X

Απίστευτη καταγγελία: Της δάγκωσαν και της ακρωτηρίασαν τη μύτη! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη καταγγελία από 34χρονη στην Εισαγγελία της Ρόδου. Το χρονικό της επίθεσης.

Ant1news

Μήνυση κατέθεσε μία 34χρονη από τη Ρόδο σε πέντε άτομα τα οποία φέρονται να της επιτέθηκαν ενώ περπατούσε στο δρόμο, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό της μύτης της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21:30 το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου, όταν η γυναίκα βρισκόταν πεζή στην περιοχή «Επτά Βάγιες». Ένα ασημί όχημα με επιβαίνοντες πέντε αθίγγανους επιχείρησε, σύμφωνα με την καταγγελία της, να την καταδιώξει, επιταχύνοντας.

Η καταγγέλλουσα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και το όχημα της έκλεισε το δρόμο, εγκλωβίζοντάς την. Οι πέντε επιβαίνοντες κατέβηκαν κι άρχισαν να την χτυπούν, ενώ στη συνέχεια την ακινητοποίησαν, ρίχνοντάς την στο έδαφος. Ένας εκ των φερόμενων δραστών της δάγκωσε τη μύτη με τέτοια ορμή που την ακρωτηρίασε κι ένας δεύτερος της δάγκωσε το στήθος, τραυματίζοντάς την.

Το θύμα βρισκόμενο στη μέση του δρόμου αιμόφυρτο άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν οι δράστες και να συγκεντρωθεί κόσμος γύρω της.

Οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν ασθενοφόρο και η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Όπως υποστηρίζεται στην καταγγελία, την οποία επικαλείται η dimokratiki.gr, οι μυνυόμενοι την περίμεναν έξω από το νοσοκομείο με ρόπαλα, επιχειρώντας εκ νέου επίθεση.

Με την παρέμβαση των τραυματιοφορέων η 34χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Την επόμενη μέρα υπεβλήθη σε πλαστική επέμβαση. Η ιατρική διάγνωση ήταν ακρωτηριασμός της κορυφής της ρίνος.

Την υπόθεση χειρίζεται η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.