X

Έγκυος η Κρίσι Τέιγκεν!

Το διάσημο μοντέλο ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης μέσω Instagram ποστάροντας μία ρομαντική φωτογραφία.

Ant1news

Ύστερα από προσπάθειες ετών και πολύ κόπο η ίδια, η διάσημη καλλονή Κρίσι Τέιγκεν περιμένει το πρώτο της παιδάκι και επέλεξε να το ανακοινώσει τα ευχάριστα μέσω instagram.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που το διάσημο μοντέλο μιλώντας στο σόου της FABLife εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια στη συμπαρουσιάστριά της Τάιρα Μπανκς ότι δυσκολεύεται να μείνει έγκυος. «Θα πω ειλικρινά ότι ο Τζον (σ.σ.: ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ, σύζυγός της) και εγώ έχουμε πρόβλημα. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει παιδί 5 ή 6 χρόνια πριν, αν συνέβαινε», είπε το διάσημο μοντέλο, ξεσπώντας σε κλάματα και αποκαλύπτοντας ότι έχουν απευθυνθεί σε κέντρα γονιμότητας.

Από τότε όμως, όλα άλλαξαν. Σήμερα, το 29χρονο μοντέλο έχει χαρμόσυνα νέα και τα ανακοινώνει αγκαλιά με τον σύζυγό της, Τζον Λέτζεντ.

«Όπως πολλοί από εσάς θα γνωρίζουν, προσπαθούμε εδώ και καιρό να κάνουμε παιδί. Δεν ήταν εύκολο, αλλά συνεχίσαμε να προσπαθούμε γιατί ανυπομονούμε να φέρουμε το πρώτο μας παιδί στον κόσμο και να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που αυτό τελικά συμβαίνει. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις ευχές σας», έγραψε το μοντέλο, λέγοντας ότι ανυπομονεί να μεγαλώσει η κοιλίτσα της.