X

Πρώην αιχμάλωτος: Ο Τζιχάντι Τζον με ανάγκασε να χορέψουμε τανγκό!

Ένας Δανός, που κρατήθηκε αιχμάλωτος στη Συρία, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε στα χέρια του διαβόητου εκτελεστή των τζιχαντιστών.

Ant1news



Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα έζησε στα χέρια του απαγωγέα του, του διαβόητου «Τζιχάντι Τζον», του δήμιου των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, έδωσε ένας πρώην όμηρος.

Ο λόγος για τον 26χρονο Δανό φωτογράφο, Ντάνιελ Ράι, ο οποίος κρατήθηκε αιχμάλωτος στη Συρία για περισσότερο από ένα χρόνο. Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξή του, ο Ράι είπε ότι ο Τζιχάντι Τζον δεν ήταν μόνο σαδιστής, αλλά και αλλόκοτος, σύμφωνα με το CNN.

Ο 26χρονος ανέφερε ότι ένας από τους απαγωγείς του ήταν ο κουκουλοφόρος άνδρας με τα μαύρα που πρωταγωνιστεί στα βίντεο με τις φρικιαστικές εκτελέσεις των τζιχαντιστών, ο γνωστός Τζιχάντι Τζον, ο οποίος έχει αναγνωριστεί από δυτικούς αξιωματούχους ως ο Μοχάμεντ Εμουάζι, και περιέγραψε ένα περιστατικό που βίωσε μαζί του.

«Με σήκωσε και έπρεπε να χορέψω τανγκό, ο Τζον κι εγώ», είπε ο Ράι στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της Δανίας «DR». «Είχα το κεφάλι μου κάτω και φοβόμουν ότι θα με ξυλοκοπήσουν. Με οδήγησε γύρω από τη φυλακή. Ξαφνικά, άλλαξε και απλά με πέταξε κάτω. Με κλώτσησαν και με χτύπησαν», πρόσθεσε ο πρώην αιχμάλωτος, σημειώνοντας ότι στο τέλος τον απείλησε ότι θα του κόψει τη μύτη με μία πένσα και «τέτοια πράγματα».