X

Πάτησε γκάζι κι έναν... δημοτικό αστυνομικό!

Μεσήλικας οδηγός «έπαιξε» κυνηγητό και κρυφτό με τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας και της ΔΙΑΣ.

Ant1news

Κυνηγητό με τους δημοτικούς αστυνομικούς «έπαιξε» ένας οδηγός στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποφύγει την κλήση. Το κυνηγητό όμως, είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός δημοτικού αστυνομικού και την επιβολή ποινής φυλάκισης του οδηγού!

Το περιστατικό έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν ο άνδρας πάρκαρε σε χώρο φορτοεκφόρτωσης, στην οδό Κούσκουρα. Σύμφωνα, μάλιστα, με τους δημοτικούς αστυνομικούς, το όχημα είχε πινακίδες – αυτοκόλλητα, ώστε να μπορούν να «μπαινοβγαίνουν» εύκολα…

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο δράστης αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει πινακίδες. Τότε ήταν που αποφάσισε να προκαλέσει «καταδίωξη».

Ένας εκ των δημοτικών αστυνομικών αποφάσισε να σταθεί μπροστά στο όχημα, αλλά ο οδηγός δεν πτοήθηκε. Πάτησε γκάζι και το πόδι του υπαλλήλου του δήμου.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι οι δυνάμεις ενισχύονται με μοτοσικλετιστές, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει με τα πόδια.

Ο μεσήλικας κρύφτηκε σε μια πολυκατοικία της οδού Τσιμισκή, όμως εντοπίστηκε και από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και συνελήφθη, για να μεταφερθεί στο τμήμα του Λευκού Πύργου, όπου έμεινε κρατούμενος για δύο μέρες.

Το Σάββατο ο συλληφθείς πέρασε αυτόφωτο, κρίθηκε ένοχος και παραδεχόμενος την υπαιτιότητά του, καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή.