X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Ο νέος μηχανισμός είσπραξης ασφαλιστικών εισφορών βάσει εισοδήματος, τα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ και η αποποινικοποίηση αδικημάτων φοροδιαφυγής μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το σχέδιο για άμεση παρακράτηση εισφορών από το τζίρο, τα σημειώματα του ΕΝΦΙΑ που έρχονται σύντομα, καθώς και η αναδρομική αποποινικοποίηση για αδικήματα φοροδιαφυγής είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΑΚΕΤΟ 2 με πλειστηριασμούς ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ – Στο νέο κύμα των επιπλέον προαπαιτούμενων και η «καυτή πατάτα» για τα «κόκκινα» δάνεια – Οι δανειστές πιέζουν να κατέβει το όριο προστασίας στα 80.000 ευρώ (από 375.000 ευρώ που είναι σήμερα)-----Βουλή: Τι λέει το άρθρο 14 που ψήφισε προχθές η ΝΔ----ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ----ΙΧ – Άγρια τέλη με χαράτσι δακτυλίου από το 2016----Φόρος μέσω αποδείξεων για τη στήριξη των Ταμείων----Η FRAU ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ----ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ----ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Δύο βουλευτές μουσουλμάνοι στην Επιτροπή Εθν. Άμυνας και Εξωτερικών----Λήγει αύριο η προθεσμία για τα ΚΤΕΟ! Έρχονται πρόστιμα για όσους δεν προλάβουν----Οι… διαβολικές συμπτώσεις (εν Πειραιεί) για το βαπόρι της ηρωίνης.

ΕΘΝΟΣ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ εισφορών από τον τζίρο! ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ----ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ – Εικόνες φτώχειας και στα βόρεια προάστια----ΦΟΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2016 – ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ----Τα δώρα της Μέρκελ στον Ερντογάν – ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ-----ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ –ΕΣΟΔΑ ΕΩΣ 800 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ----ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – Στον αέρα οι σπουδές 30.000 φοιτητών.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι πίνες με τις νέες μειωμένες συντάξεις – ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ----Τουρκικά παιχνίδια – ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ----ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ----ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΔΕΛΤΑ»----ΒΑΖΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ----ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ “CHEVALIER” ΤΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΟΝΔΙΝΟΥ – ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΒΕΙΟ» ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΔΟΣ----ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΟ… ΝΤΕΡΜΠΙ – ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ----ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΕΞΙ ΓΚΟΛ – ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟ 3-3.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Στη μέγκενη «ρετιρέ» και επαγγελματίες – ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΕΤΑΑ----Αναμέτρηση Μεϊμαράκη-Τζιτζικώστα – ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ PRORATA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-----Νικητής στα σημεία ο Ερντογάν – ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ----ΤΡΟΪΚΑ-ΟΛΑΝΤ – Έρχονται στην Αθήνα----ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ – Ήθελε ασυλία----ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΣΤΗ Χ.Α. – Κρίση στους νεοναζί----ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΥΓΕΙΑ – Πιλοτικό πρόγραμμα σε τέσσερις περιοχές----ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ;----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ – «Πόλεμος» μετά το 4-0.

ΤΑ ΝΕΑ: Διαβολοβδομάδα στα φορολογικά – Έρχονται τα σημειώματα του ΕΝΦΙΑ και «τσιμπάνε» τα επιτόκια των 100 δόσεων – Ζητείται λύση για τέλη αυτοκινήτων και ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση----Το ντέρμπι που τον απογείωσε – Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ.

ESPRESSO: ΔΟΞΕΣ στον Σκορπιό – Χαρές και πανηγύρια (μεθαύριο) στο «νησί του μυστηρίου» για την Εκατερίνα του Ριμπολόβλεφ – Ο ΡΩΣΟΣ «ΩΝΑΣΗΣ» ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ----Ο fit Γιωργάκης και η ωραία γυμνάστρια----Ισοπέδωσε τον Ουγγαρέζο η Ζήνα Κουτσελίνη----4 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΛΟΣ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ----Στο εργένικο σπίτι του Γ. Σατσίδη----Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ----Η Θεσσαλονίκη «φλέγεται» για gay τουρισμό.